**KRISTIANSAND: Tyveri fra sjøbod

12.49:** Det meldes at det har vært innbrudd hos tre sjøboder i Alsvika på Flekkerøy. Uvedkommende har tatt seg inn gjennom et vindu og blant annet tatt et album med norske mynter. Det kommer anmeldelse fra alle tre eierne.

**KRISTIANSAND: Stakk fra UP-kontroll

12.20:** En moped stakk fra en UP-kontroll ved Barstølveien. UP fant igjen mopedisten som dermed mistet førerkortet selv om han ikke erkjente forholdet.

**FROLAND: Trafikkuhell

13.24:** En enslig moped skal ha glidd på en oljeflekk ved Blakstad bru i Froland. Føreren klager på nakkesmerter og kjøres til sykehus for sjekk.

**KRISTIANSAND: Manglet gyldig førerkort

13.37** : En UP-patrulje stopper en personbil ved Varoddbroa. Den 25 år gamle venndølen kan ikke vise til gyldig førerkort og blir anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Pågrepet med narko

13.56:** En patrulje pågriper en 38 år gammel mann ved Wergelandsparken som er i besittelse av både hasj og amfetamin. Han blir tatt med til arresten og kan vente seg en anmeldelse på forholdet.

**MANDAL: Manglet gyldig førerkort

14.31:** En 39 år gammel mann blir stoppet på moped i Store Elvegate i Mandal. Han mangler gyldig førerkort og kan dermed vente seg en anmeldelse.

**ARENDAL: Rygget på bil

15.16:** En bussjåfør melder til politiet at han har rygget på en bil ved Kystveien og bilføreren klager over smerter i rygg og nakke. Politiet oppretter en sak på forholdet og bilisten blir kjørt til legevakt for sjekk.

**KRISTIANSAND: Ble kjørt over beinet

15.57:** Det meldes at en person har blitt overkjørt av en bil i Skippergata. Personen ble kjørt til legevakt for å sjekke om det dreier seg om beinbrudd.

**MANDAL: Fant sau i bekken

16.22:** Politiet får en telefon fra en liten jente som har funnet en sau som sitter fast i en bekk ved Tregde. Jenta får ikke sauen opp fra bekken og det er ingen i nærheten som kan hjelpe. Politiet sender oppdraget videre til brannvesenet som rykker ut.

– Jeg regner med de ordnet opp i det, men har ikke fått noen tilbakemelding enda, sier operasjonsleder Øyvind Andersen ved Agder politidistrikt.

KRISTIANSAND: Mc tatt i 147 km/t på Ålefjærveien