KRISTIANSAND: — Det har vært et kaos i hele dag, sier daglig leder ved Viking i Kristiansand, Karl Sigurdsson, til fvn.no.

— Det står alle veier og verst er det på E18 og E39, ved Varoddbrua og lastebiler som står ved Mjåvann. Folk må holde seg inne, sier Sigurdsson.

Det meldes om lang ventetid og i tidsrommet 14.30 til 15.30 var det verst. Totalt har Viking i Kristiansand fått 60 oppdrag i dag.

- Mildt sagt kaos

— Bussene kommer kommer ikke fram, alt står i kork. Heller ikke brøytebilen kommer fram og da kommer ikke vi frem heller. Mildt sagt kaos, er status fra Falck i Kristiansand.

Tar det meste

— Vi har gått i skytteltrafikk og vi har over ti jobber på vent nå. Folk må beregne over to timers ventetid. Folk burde bare legge nøkkelen i bilen og få kommet seg hjem til fots eller med hjelp av noen venner kanskje, sier Grethe Røyrås i Falck Lister.

Flere utforkjøringer og folk som står fast har vært gjennomgangstonen. Heldigvis er det ikke rapportert om skader.

Rolig i Mandal

— Her har det vært stille idag, vi har bare hatt en 3-4 oppdrag, sikkert mye fordi vi nesten ikke har lastebiler her i Mandag, bare lette småbiler, sier sjåfør hos Viking i Mandal, Egil Veamyr, til fvn.no.

Veamyr har vært på veiene i dag og er overrasket over hvor rolig det har vært.

Tatt på senga

— Vi ble mildt tatt tatt på senga av dette snøværet, sier Karl Anders Sletten, vakthavende ved Kjevik Lufthavn.

— Vi har brøyta for harde livet og alle mann står på, forteller Sletten.