ARENDAL: Stjal lakksprøyter

07.30: Politiet får melding om at det har vært innbrudd på en bedrift som selger lakkeringsutstyr i Vesterveien i Arendal. 4-5 lakksprøyter er borte. Politiet har vært hos bedriften og sikret spor.

ÅMLI: Innbrudd på skole

08.28: Det har vært innbrudd i gamle Eppeland skole på Dølemo. Det ser ikke ut til at noe er stjålet, men noen av hengelåsene er brutt opp.

DØLEMO: Innbrudd i uthus

08.33: Det har vært innbrudd i et uthus på Eppeland. Politiet tror det er en sammenheng mellom dette og det som ble oppdaget på Eppeland skole litt tidligere. Politiet har vært på stedet og det er ikke noe som er stjålet.

KRISTIANSAND: Innbrudd i biler

08.48: Politiet får melding om at det har vært innbrudd i tre biler hos Gbil i Sørlandsparken. Politiet har sikret spor.

BIRKELAND: Innbrudd på industriområde

09.36: I løpet av natten har det vært flere grove tyverier fra Tollnes industriområde. Hos et renseanlegg har noen brutt opp en dør og stjålet en skriver til en datamaskin. Noen har også brutt seg inn i en bil som står på området og forsøkt å stjele stereoanlegget. I tillegg har det vært innbrudd i en båt som står lagret like ved.

EYDEHAVN: Innbrudd i bygg

09.48: Politiet får melding om at det har vært innbrudd hos Nitriden. Bygget inneholder forskjellige ting som skal videre til Øst-Europa og noen har knust et vindu i bygget. De har ingen oversikt over hva som eventuelt er stjålet.

FARSUND: Stjal motorsag

11.24: En person kommer inn på Farsund lensmannskontor og melder om et tyveri av en Stihl motorsag og et Selco sveiseapparat. Tingene har stått på en lastebil som sto parkert i Farsund sentrum mellom 14.00 lg 15.00 i går.

KRISTIANSAND: Stjal båthenger

11.29: Politiet får melding om ett tyveri av en båthenger med registreringsnummer PT4344. Den er stjålet i tidsrommet 21. mai til 27. mai fra Bråvannskleiva i Kristiansand.

LILLESAND: Fant stjålet bil

11.22: En politipatrulje som kjører rundt i Lillesand finner en bil som står i grøfta ved avkjørselen til Høvåg fra E18. De ringer til eieren som bekrefter at bilen er stjålet og har sikret noen spor.

ARENDAL: Stjålet båt

11.50: En båteier melder i fra om at en båt er stjålet fra Saltrød. Det er en 16 fots Sandstø med en 75 hester motor. Båten er hvit med en blå stripe og er stjålet mellom 26. mai og frem til i dag.