FARSUND: Den tause mannen som ranet banken med en lapp er enda ikke funnet.

Politiet har, ifølge lensmann ved Farsund lensmannskontor, Kåre Unhammer, foreløpig ingen konkrete spor om hvor raneren kan befinne seg, eller hvem han er, selv om de har fått noen tips.

– Vi har fått noen tips som vi må sjekke ut. De dreier seg om tips angående aktuelle personer, så vi må få satt oss ned å se hvor aktuelle disse er, forteller han.

Politiet vet beløpet

— Politiet kjenner til beløpet raneren fikk med seg, men det beløpet kan jeg ikke oppgi, ikke noe om størrelsen på det heller, sier Unhammer.

I går kveld gikk politiet ut bilder av raneren og ba samtidig publikum som hadde tips om å ta kontakt med politiet på telefon 02800. ## Tredje bankran på én måned

Ranet av Sparebanken Sør på Vanse er det tredje ranet på Sørlandet den siste måneden. I juni ble Sparebanken Pluss på Nodeland ranet og på mandag ble Sparebanken Pluss på Rona i Kristiansand ranet.

Politiet setter dog ikke ranet på Vanse i sammenheng med de andre ranene da det tidligere har blitt arrestert to 15-åringer for ranet ved banken på Rona.

Dette er banken som ble ranet fredag morgen. Foto: Vegard Nekstad. Foto: Vegard Nekstad