**IVELAND: — Raketter mot bil

22.04:** I Vatnestrøm sentrum kommer det en melding om personer som skyter raketter mot biler og i tillegg brenner bål og kjører ulovlig med snøskuter. En patrulje kommer i kontakt med melder og det undersøkes om muligens en rakett har kommet borti i bilen hennes. Det er ikke noe synlig skade, så om saken blir fulgt opp avhenger av en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Beruset person 1

22.26:** Vaktene på Caledonien hotell trenger bistand med en beruset person som oppfører seg truende. 29-åringen blir tatt med av politiet og ender i arresten anmeldt for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Diesellukt

23.19:** Ved Langbrygga i Arendal er det flere gjester som reagerer på en diesel eller parafinlukt i området. Brannvakta blir varslet og rundt midnatt finner de ut at lukta kommer fra en mindre diesellekkasje på båten Tromøy II. Det blir avgjort at lekkasjen ikke er til fare for omgivelsene.

**BYKLE: Bråk på afterski

23.42:** På en restaurant på Hovden meldes det om bråk på afterski. En person blir erklært uønsket på stedet og han forholder seg til det og situasjonen løser seg.

**TVEDESTRAND: Fyrverkeri

00.05:** Ved bensinstasjonene ved Fianesvingen ved E 18 finner en patrulje en 26 år gammel person som skyter opp fyrverkeri. Personen blir anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Slo til vakt

Hos Både & i Tollbodgata har personalet problemer med en person som skal ha slått til en dørvakt. De ber om bistand og personen blir pågrepet og satt i arrest anmeldt for ordensforstyrrelse etter en rask tur til legevakten.

**BYKLE: Full slåsskamp

00.21:** Det meldes om full slåsskamp i en bar i Bykle. To personer blir fjernet fra stedet og situasjonen roer seg.

FARSUND: Hund brant inne i Farsund

**FARSUND: Utforkjørsel

01.15:** AMK melder om at en bil skal ha kjørt av veien og ut på en åker. Den 20 år gamle føreren blir tatt med til Sørlandet sykehus Kristiansand. Det er mistanke om promillekjøring og de nødvendige prøver blir tatt.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp 2

01.29:** Ved Lundskråga pub kommer det melding om slåsskamp. Da politiet kommer til stedet er fornærmede vekk, men politiet får personalia på både fornærmede og mistenkte og påventer en eventuell anmeldelse.

**ARENDAL: Beruset person 2

01.38:** Fishermans pub i Arendal er det problemer med en beruset person. En patrulje pågriper og setter 31-åringen i arrest. Han kan også vente seg en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Beruset person 2

01.50:** Ved rutebilstasjonen i Kristiansand får en tydelig beruset person tilsnakk av politiet. Han hører tydeligvis ikke etter og havner dermed i arresten.

KRISTIANSAND: Innbruddstyv tatt på fersken

**FLEKKEFJORD: Brann i bil

02.05:** Det kommer en melding fra brannvesenet om brann i en bil i Flekkefjord. Det er vanskelig å identifisere biltypen men det er trolig en Mitsubishi Pajero. Vitner har observert personer ved bilen rett før den tok fyr så saken vil bli etterforsket videre.

**BYKLE: Slo etter vekterne

02.10:** Ved skisenteret på Hovden er det en person som krangler og slår etter vektere. Mannen blir bortvist og kan vente seg en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

02.25:** Ved utestedet Havana ber personalet om hjelp forbindelse med en vanskelig gjest som har vært borti flere slåsskamper. Politiet pågrepet en 27 år gammel person som blir satt i arresten.

ARENDAL: Vanskelig gjest 2

Ved Fishermans pub har de igjen problemer med en mann som de vil ha fjernet. Politiet pågriper og anmelder den 21 år gamle mannen fra Froland.

**ARENDAL: Beruset person 3

02.39** : Ved Kirkebakken i Arendal kommer en patrulje over en overstadig beruset person som får overnatte i arresten i Arendal.

**FLEKKEFJORD: Slåsskamp 3

02.49:** Det skal ha oppstått slåsskamp ved drosjesentralen i Flekkefjord da et par har røket i tottene på hverandre. De har blitt bortvist og kan nok vente seg en anmeldelse i ettertid.

**GJERSTAD: Mistanke om ruskjøring

03.02:** En patrulje stopper en bil på E 18 ved Østerholtheia for kontroll og lukter marihuana i bilen. Dermed mistenkes fører for kjøring i ruspåvirket tilstand. Han blir tatt med til legevakt og anmeldt.

KRISTIANSAND: Slåsskamp 4

Igjen er det bråk ved rutebilstasjonen i Kristiansand. En patrulje i området ordner opp i en krangel om bestilling av mat. Her kommer veldig forskjellige versjonen og personalia noteres før partene blir sendt hver til sitt.

**BYKLE: Slåsskamp 5

03.28:** I området Hovden sentrum er det flere personer som slåss. En person hevder å ha blitt slått ned av to stykker. Det skal være skade på noen tenner og på en bil. Det blir laget sak på forholdet.

VENNESLA: - Fikk juling

I Vennesla hevder en person å ha blitt dratt ut av en bil og fått juling. Patruljen har snakket med de involverte og en person skal ha blitt frastjålet en mobiltelefon og fått noen slag i ansiktet. Det blir gjort avtale om å oppsøke legevakt og så senere ta kontakt for oppfølgning og eventuell anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Røykutvikling

05.57:** Det meldes om røykutvikling i Gislemyrveien i Kristiansand. Politi og brannvesen kjører utrykning og det viser seg at en kjele med mat har fått koke for lenge og det har oppstått mye røyk men ikke noe ild. En person blir kjørt med ambulanse til legevakt.