Larsson er for en svensk fotballegende å regne, og han står allerede som statue på hjembyens strandpromenade. Nå kan Landskrona-treneren være på vei til å ta over Helsingborgs fotballag også, skriver Aftonbladet.

Avisen hevder å ha kilder på at den tidligere Barcelona-, Manchester United-, og Celtic-spissen er på Helsingborgs liste over navn som kan lede klubben sammen med assistenten Stefan Schwarz. At Åge Hareide ikke får trene laget videre, virker allerede klart.

— Vi skrev en kort kontrakt med Åge for å ha handlefrihet. Fra og med nå må vi se flere år framover. Jeg kommer til å kreve at neste trener i HIF forstår vår strategi og tenkemåte, sa styreleder Claes Ohlsson til Helsingborgs Dagblad tidligere i måneden.

Helsingborgs direktør Paul Myllenberg vil ikke uttale seg om spesifikke navn, men blir ikke overrasket når Henrik Larsson blir nevnt.

— Jeg forstår at spekulasjonen kommer opp, den er naturlig. Men vi er ikke der ennå, og hadde vi vært det så hadde vi ikke sagt noe, sier han. (©NTB)