KRISTIANSAND: — Det var sikkert ikke all verdens å se på. Det må vi kunne innrømme, sier MK-trener Erik Tronstad. For da gjestene fra Mandal gikk opp til 2-1 ved Svein Hansen i det 72. minutt, flyttet Tronstad hele laget ned i forsvar for å sikre tre verdifulle poeng mot bunnlaget fra Stavanger.- Vi spilte ingen stor kamp, men klarte heldigvis å ta med oss alle poengene. Det var det viktigste, sier han.Selv om underholdningsverdien var på et bunnivå, var det likevel små lyspunkt i MK-laget - spesielt i første omgang. En omgang MK-treneren mener var god.- Vi spilte de trill rundt. Hundvåg hadde ingenting å by på. Dessverre for oss klarer vi ikke å omsette alle sjansene vi spiller oss fram til. Blant annet kommer vi alene med keeper uten å score, sier Tronstad, som tross en målløs omgang mener det var positivt at laget skapte så mye som åtte klare målsjanser.Annen omgang jevnet seg noe ut. Hundvåg kom inn i kampen igjen og reduserte til 1-1 etter at Stein Ove Abrahamsen hadde gitt gjestene føringen med 1-0 på et fint frispark fem minutter ut i omgangen. Da bortelagets Odd Arild Skonhoft fikk marsjordre midtveis i omgangen lå kampen og vippet. Men MK tok vare på en av de få sjansene laget hadde. 20. minutter igjen å spille ville Svein Hansen det annerledes. Veteranen, som kom til MK fra Flekkefjord før sesongen, fastsatte sluttresultatet til 2-1. Etter det la MK seg bakpå, og sendte ytterst få folk framover på banen de gangene sjansene bød seg. MK holdt unna og sikret seg dermed sin andre seier på tre kamper. Nå står laget bokført med sju poeng og er der de skal være.- Vi er fornøyd så langt. I hvert fall med tanke på at vi slitt spillemessig og med skader på enkeltspillere, mener MK-treneren.Kampfakta

Hundvåg - Mandalskamratene 1-2 (0-0)

Mål: 50. minutt: 0-1: Stein O. Abrahamsen, 61. minutt: 1-1, 72. minutt: 1-2: Svein Hansen.

Rødt kort: Odd Arild Skonhoft, MK

Spillerbørs: 3 poeng: Jon Kjetil Støle, 2 poeng: Stein O. Abrahamsen, 1 poeng: Svein Hansen.