**LYNGDAL: Støy

23.06:** Melding om mye støy fra en adresse ved Hamran. Mange ungdommer var samlet i og utenfor adressen, og en politipatrulje ble dirigert til stedet.

**KRISTIANSAND: Beslag av førerkort

23.43:** Up meldte inn et beslag av førerkort på Vågsbygdveien. Bilfører (23) anmeldes for å ha kjørt i 80 km/t i 50-sonen.

**VENNESLA: Slossing i sentrum

23.58:** Politiet fikk melding om slossing i Vennesla sentrum. Patruljen tok med seg en mann (35) som i første omgang anmeldes for ordensforstyrrelse. Han måtte også overnatte i arresten.

**ARENDAL: Beruset gjest

00.09:** Castelle Restaurant ba om bistand til å håndtere en beruset gjest. En 19 åring ble anmeldt for ordensforstyrrelse, og ble tatt med til arresten.

**KRISTIANSAND: Truende gjest

00.16:** Kick Malt og Mat ba om bistand da en gjest var truende. Patruljen tok med en mann bort fra stedet og inn til politistasjonen i Kristiansand.

KRISTIANSAN D **: Stjålet bil

00.21:** Melding om stjålet bil fra Grimsvollen. Bilen, en grå Toyota Avensis med skiboks, har registreringsnummer PP 76868. **KRISTIANSAND: Kutt i hånden

00.59:** En patrulje dro til Spot etter melding om klammeri mellom to personer. Patruljen tok med seg en mann (20) som hadde dyttet en annen slik at denne fikk et kutt i hånden som måtte behandles på legevakten.

**KRISTIANSAND: Slo biler i Vestre Strandgate

01.18:** Flere meldinger om en mørkhudet mann som slo i biler i Vestre Strandgate. Patruljen dro til stedet og tok med seg en mann (21) av utenlandsk opprinnelse. Han sjekkes videre opp mot skadeverk.

**KRISTIANSAND: Bråk ved McDonalds

01.41:** En patrulje måtte rydde opp i bråk i Markensgate, ved McDonalds. En 20 åring ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

**GJERSTAD: Uhell med snøscooter

01.43:** AMK meldte om at det hadde vært et uhell med personskade på to personer. Kjøringen skal ha vært med snøscooter.

**LILLESAND: Sjåfør med promille

01.59:** En patrulje i Lillesand stoppet en bilfører som blåste over den aktuelle grensen. Mannen (45) ble kjørt til legevakten i Kristiansand for blodprøve.

**ARENDAL: Piratdrosje

02.08:** Patruljen i Arendal kom over en bilist som de mistenkte for piratdrosjevirksomhet. En mann (45) ble anmeldt for forholdet.

**LILLESAND: Slagsmål i sentrum

03.23:** Melding om slagsmål i Lillesand sentrum. En patrulje fra Grimstad, samt ambulanse, ble sendt til stedet. En beruset kvinne ble tatt med til legevakten. Politiet melder ellers om en meget uoversiktlig situasjon.

**KRISTIANSAND: Slagsmål i Markens

02.57:** Melding om slagsmål i Markensgate. En beruset og kranglete 22-åring ble tatt med inn og satt i drukkenskapsarrest. Han ble anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet.

**MANDAL: Kjøring i påvirket tilstand

03.26:** Patruljen i Mandal kom over en bilist som ikke var edru. En kvinne (53) ble tatt med til legevakten for blodprøve. Hun ble deretter anmeldt for kjøring i påvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Bråkete par på hotell

04.12:** En patrulje ble sendt til Hotell Norge, hvor et par hadde laget uro. Patruljen fikk roet ned et yngre par som ble tatt i nåde og fikk fortsette sitt hotellopphold.

**MANDAL: Slo ut tenner på sønnen

05.53:**

ARENDAL: Tyv på villmannsferd med bil

06.07:

KRISTIANSAND: Bilbrann på Grim

09.50:

**LILLESAND: Kvinne meldt savnet

09.52:** Ei kvinne blir meldt savnet fra en institusjon. Hun kommer til rette, og er i god behold, etter at en taxisjåfør plukket henne opp.

**KRISTIANSAND: — Trunde gjest

11.33:** Et hotell i sentrum varsler politiet, på grunn av en gjest som opptrådte truende og utagerende. Det viste seg at vedkommende, som er av østeropeisk opprinnelse, var etterlyst for et tilsvarende tilfelle ved et offentlig kontor. Mannen blir pågrepet og satt i arresten.

**SØGNE: Innbrudd i brakke

12.47:** Tyver har brutt seg inn i ei brakke i Lohnelier industriområde. En patrulje blir sendt til stedet.

**LILLESAND: - Mindreårig leker med ATV

13.21:** Politiet får melding om at mindreårige leker med en ATV. En patrulje blir sendt til stedet, og irettesetter både foreldre og barn.

LINDESNES: Observerte oljeflak

14.02:

**VENNESLA: Brøt seg inn i bil

14.44:** Det meldes om at to personer bryter seg inn i en bil på Vikeland. Politiet rykker ut til stedet. Klokken 15.18 var to personer pågrepet i forbindelse med forholdet.

**GRIMSTAD: Boliginnbrudd

15.55:** Det meldes om at en tyv har brutt seg inn i en bolig i Fevikveien, ved å knuse ei rute. Det er usikkert hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

17.02:** UP stopper en bil i Broveien i Vågsbygd. Den 21 år gamle passasjeren i bilen har med seg mindre mengder med narkotika, og blir anmeldt for det.

**GRIMSTAD: Bilinnbrudd

17.30:** En bileier oppdager at bilen han hadde parkert i et parkeringshus ved sentrum har hatt innbrudd. Et sidevindu er knust, men det er usikkert om noe er stjålet.

**FARSUND: Sprengte postkasse

18.38:** Noen sprenger en postkasse i luften i Huseby i Farsund. Eieren melder hærverket til politiet.

**LILLESAND: Hjalp full kvinne

19.01:** En kvinne i Lillesand sentrum hadde en litt for fuktig søndag. Politiet fikk melding om at kvinnen var ute av stand til å ta vare på seg selv, og kom til for å ta hånd om henne.

**GJERSTAD: Kjørte på hund

19.04:** En bilist kjørte på en dachs-hund i Gjerstad-veien i Gjerstad. Etter sammenstøtet forsvant hunden til skogs, og er ikke funnet. Politiet har ikke fått melding om noen savnet dachs i området.

**ÅSERAL: Hytte brant ned

22.18:** Les egen sak.