ARENDAL: Båtselgerne argumenterer blant annet med at det er umulig å holde en samtale med kundene mens underholdningen på scenen holder på, skriver Agderposten.

Nå ønsker flere av båtselgerne at underholdningen på messa enten flyttes, eller at underholdningstilbudet blir mer dempet i kommende år.

-Hva skal de med all denne underholdninga på båtmessa? Folk flest kommer vel hit for å se på båter? De kunne kanskje ha flyttet underholdningen til for eksempel Kanalplassen, så kunne de som vil se artistene gå dit, sier Jon Solli i Mariah Boats til Agderposten. Han har fått plass rett foran scenen, og mener det er umulig å få vist båtene frem til kunder så lenge artistene opptrer på scenen.

Liten forståelse Messesjef, Jan Roger Christoffersen stiller seg uforstående til kritikken fra båtselgerne, og mener de selv kan velge hvor de ønsker å ha sine utsalgssteder. Han peker også på at underholdningstilbudet er blitt betydelig dempet i forhold til tidligere år.

-Hvorfor velger disse utstillerne å være så nær flytescenen når de vet det kommer høy musikk derfra? Vi har dempet tilbudet betraktelig de siste årene. Billettsalget er viktig for oss og da må vi ha noe å vise til, sier Christoffersen.

Han mener også at deltakerne på messa forventer å få underholdning, og at det er en viktig del av arrangementet i Arendal.

-Bare se på andre messer av denne typen, alle har underholdning. Og de besøkende forventer det. Jeg har faktisk fått tilbakemeldinger på at mange vil ha høyttalere lenger utover i Pollen også, sier han til Agderposten.