KRISTIANSAND: — Vi mener det hadde vært best for alle om han hadde latt være å komme hit igjen, sier daglig leder i Gimletroll, Steinar Pettersen til Fædrelandsvennen.

— Jeg er provosert over behandlingen jeg har fått her, og kommer derfor fortsatt til å gå opp og være her på Presteheia, kvitterer 33-åringen.

I går møtte mannen, som Fædrelandsvennen omtalte i gårsdagens avis, daglig leder Pettersen, samt Gimletrolls sportslige leder, Sigmund Lode, til oppklaringsmøte på Presteheia kunstgressbane.

Bakgrunnen var at 33-åringen, som i vår ble frikjent for seksuelt overgrep mot en niårig, onsdag skal ha blitt bedt om å forlate Gimletrolls bane av to av klubbens trenere.

Dette ønsket 33-åringen å ta opp med Gimletrolls ledelse og innkalte derfor møte, et møte som endte med at Pettersen ba ham om å dra.

— Han føler det ubehagelig at våre trenere ba ham forlate banen, og vi synes det er ubehagelig å ha ham her. Men vi kan selvsagt ikke tvinge mannen til å dra, sier Pettersen.

— Hva tenker du om at han, tross anmodningen, nekter å fjerne seg?

— Jeg vet ikke hva vi kan gjøre. Mulig vi må søke råd hos kommunen, som eier banen. Problemet er at det nå er slutt på organisert trening. Fremover vil unger leke alene her. Da blir det opp til barnas foreldre å gjøre sine vurderinger, sier Pettersen.

Overfor Fædrelandsvennen hevder 33-åringen at han ikke ønsker noen noe vondt.

— Men hvis jeg stikker nå, tror jo alle at jeg er skyldig, sier han.

— Men du er dømt blant annet for trakassering av en familie som nektet deg kontakt med deres barn. I tillegg ble du dømt til å betale 30.000 kroner i oppreisning til den ni år gamle gutten. Skjønner du ikke at folk her i Kristiansand er bekymret?

— Jo, det gjør jeg for så vidt. Men det eneste jeg vil er å observere og gjøre mine notater, svarer 33-åringen, som hevder han arbeider med en oppgave med tilknytning til Norges Fotballforbund.

Informasjonssjef Roger Solheim i NFF sier han aldri har hørt om mannen.

33-åringen hevder han i utgangspunktet hadde tenkt å bli i Kristiansand i to-tre uker, men at han nå vurderer å bli lenger.