KVINESDAL: Krattbrann på Gylandsheiene

**VANSE: Innbrudd på Narvesen

00.30** En person ble observert da han brøt seg inn i en Narvesen-kiosk på Vanse natt til fredag. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet fra kiosken.

BYKLE: Innbrudd i hytter på Otrosåsen

09.00 Ruter er knust og det har vært innbrudd i to hytter i Otrosåsen hyttefelt. Det er uklart hva som er stjålet, og lensmannskontoret arbeider nå med å komme i kontakt med hytteeierne.

**ARENDAL: Innbrudd hos Kitron

09.20** En snøfreser og en god del verktøy er stjålet etter et innbrudd hos Kitron på His.

**KRISTIANSAND: Kjørte på mopedist — stakk fra stedet

09.30** En mopedist ble påkjørt i rundkjøringa ved Montér på Torridalsveien. Mopedisten ble ikke skadet i kollisjonen, men mopeden fikk skader. Føreren av Audien kjørte fra stedet i retning Los-bygget. Politiet har letet etter bilen uten hell.

— For føreren med dårlig samvittighet er det bare å melde fra til oss, oppfordrer operasjonsleder Toralf Jørgensen i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Kjørte med forkjellig skilt foran og bak

10.30** En 47 år gammel mann fra kristiansandsområdt ble stoppet av politiet i Hannevika fordi han hadde forskjellig skilter bak og foran på bilen. Mannen fikk kjøreforbud til han hadde skiltene i orden. 47-åringen vil antakelig også bli bøtelagt.

KRISTIANSAND: Siktet med pistol fra bilvinduet

**KRISTIANSAND: Tatt for butikknaskeri - iført stjålet genser

10.50** En 42 år gammel mann fra Kristiansand ble tatt for butikknaskeri i en klesforretning i Markens gate. Mannen forsøkte da å stjele en bukse til en verdi av 600 kroner. På seg hadde mannen en genser som han hadde stjålet fra en annen butikk. Den berusede mannen ble satt i arresten, og vil bli avhørt når han er edru.

**KRISTIANSAND: Stjal båt fra Justvik

11.45** En Skipsplast 15 fots båt med registreringsnummer KAB 626 er stjålet fra Justvik båthavn. Båten hadde en 50 hesters Yamaha påhengsmotor.

MANDAL: Fanget løpsk hest på E 39

VENNESLA/KVINESDAL: Skogbrann ved Naspevarden og ved Bjelkedalsknuten

KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

21.50: Tre menn blir stoppet i Hannevika, mistenkt for å være i besittelse av mindre mengder narkotika. To av mennene blir senere dimittert, mens den siste personen, en 29 år gammel mann fra Kristiansand, blir anmeldt for å ha oppbevart mindre mengder narkotika.

**FROLAND: Kioskbråk

22.30:** En 35 år gammel mann fra Froland laget kvalme på Blakkstaheia Storkiosk i kveld. Mannen slo til betjeningen, men ble raskt lagt i bakken til politiet kom. Mannen vil bli anmeldt for legemsfornermelse.