EVJE: Skadet dørvakt

00.29: En 28 år gammel mann fra Hornnes gikk løs på en dørvakt på Evje Park. Dørvakten ble sendt til legevakten med skader i armen. Armen kan være brukket, men dette er ikke bekreftet. 28-åringen som forårsaket skaden ble satt i arresten i Kristiansand, og vil bli avhørt mandag.

KRISTIANSAND: 17-åring utsatt for blind vold

00.29: En 17 år gammel gutt fra Kristiansand ble slått ned i Skippergata. Ifølge vitner skal volden ha skjedd helt uprovosert. Politiet kjenner ikke identiteten til personen som slo 17-åringen.

ARENDAL: Gikk løs på blomsterbed

00.35: En 29 år gammel mann røsket opp blomstene i et bed utenfor Sparebanken Sør i Vesterveien, og kastet dem rundt seg. Mannen vil bli anmeldt.

LILLESAND: Satte fyr på bussbu

00.51: Noen satte fyr på en bussbu ved den første tunnelen etter Lillesand på vei mot Kristiansand. Brannvesenet kom til stedet og fikk slukket brannen, men bussbua fikk betydelige skader.

ARENDAL: Truet homofile

00.49: Tre menn i aldren 18, 19 og 20 år ble innbragt av politiet etter å ha truet en gruppe homofile med juling ved Friergangen. Mennene er kjent av politiet for å oppføre seg vemmelig og truende på byen.

KRISTIANSAND: Truet politimenn med flaske

01.18: En 20 år gammel mann fra Kristiansand er anmeldt for å ha truet flere politimenn med en flaske ved 7-Eleven i Markensgate.

FLEKKEFJORD: Slo etter leger på legevakten

01.16: En 39 år gammel mann fra Kvinesdal hadde fått juling, og ble brakt til legevakten. Der begynte han å slå etter legene og pleierne som skulle behandle han. Politiet ble tilkalt for å holde mannen i ro. Det er usikkert om mannen vil bli anmeldt.

GJERSTAD: Mye bråk under konsert

01.30: Under en konsert på Brokelandsheia var det mye fyll, bråk og skadeverk. Politipatruljen på stedet hadde det travelt med å holde oversikten over alt som skjedde. De innbragte blant annet en 23 år gammel mann fra Gjerstad da han lagde bråk og nektet å fjerne seg.

ARENDAL: Masseslagsmål ved 7-Eleven

02.40: Politiet og ambulansen ble tilkalt til 7-Eleven da en mann lå nede etter å ha blitt slått. Mannen ble brakt til sykehus. Tre andre personer ble brak til legevakten etter det som skal ha vært et masseslagsmål. To personer i alderen 20 og 23 år er innbragt mistenkt for å være involvert i slagsmålet.

KRISTIANSAND: Flere voldsepisoder på Leopold

03.06: En mann blødde fra hodet etter å ha blitt slått med en flaske utenfor Leopold pub og musikkbar. Mannen ble hentet med ambulanse, og en 22 år gammel mann fra Kristiansand er innbragt for å stå bak volden. Mens politiet var på stedet hørte de rop inne fra puben. Der lå en mann på gulvet med kutt i ansiktet. Han ble brakt til legevakten, og det så ut til at hadde blitt slått med en slåsshanske. To personer er innbragt for dette forholdet. Ytterligere tre personer ble innbragt for å være overstadig beruset og oppføre seg vanskelig på puben.

KRISTIANSAND: Bråk på rutebilstasjonen

03.14: En 19 år gammel mann fra Nodeland ble satt i arresten etter å ha laget bråk på rutebilstasjonen. Han vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

ARENDAL: Slått ned og robbet

03.17: En 24 år gammel mann fra Arendal ble slått ned og frastjålet lommeboken ved Sjøloftet restaurant og pub. Mannen ble brakt til legevakten med et kutt over høyre øye. Han vil anmelde forholdet.

ARENDAL: Innbragt for vold

03.19: En 20 år gammel mann ble innbragt etter å ha slått ned en annen person ved 7-Eleven. Personen som ble slått ned ble hentet med ambulanse.

KRISTIANSAND: Masseslagsmål i sentrum

03.31: Flere personer slåss i Markensgate, og en mann ble slått i bakhodet. Politiet mener denne slåsskampen hadde sammenheng med slåsskampene som var på Leopold pub og musikkbar tidligere på natten. De to personene som ble brakt til legevakten etter å ha blitt slått ned på puben hadde kommet seg til byen igjen, og var blant de involverte i masseslagsmålet. Ifølge politiet var slagsmålet uoversiktlig, og de vet ikke hvem som har startet det.

KRISTIANSAND: Fant stjålet motorsykkel

07.04: Politiet fant en motorsykkel med falske skilter i Grostølveien. Det viste seg at motorsykkelen hadde blitt stjålet fra Dronningensgate 13. august. To menn i alderen 43 og 46 år ble innbragt for tyveriet.