KRISTIANSAND: Bøt seg inn og stjal nøkkel til Nissan X-Trail

04.35 En mann i tredveårene med kort hår og grå hettegenser ble observert da han stjal en bil av merke Nissan X-Trail fra Strømme Terrasse. Bilen stod parkert i en garasje. Tyven tok seg først inn i melders hus og stjal datautstyr, før han rasket med seg nøkkelen til bilen og stakk avgårde med den. Det er foreløpig usikkert hvordan gjerningsmannen tok seg inn i huset, men det kan ha vært gjennom en ulåst dør. Den sølvfargede bilen ble imidlertid funnet igjen tirsdag formiddag i Strømsdalen. Bilnøkkelen stod i tenningen, og politiet fant tyvgods i bilen.

**KRISTIANSAND: Ble funnet sovende i stjålet Porsche

09.15** En svart Porsche ble i løpet av natta stjålet fra bensinstasjonen på Rona. Rett etter klokken ni ble den funnet på Esso i Høvåg, da med en sovende mann sittende inni. Mannen, som er 32 år gammel uten fast bopel, er mistenkt for begge biltyveriene denne natten.

KVINESDAL: Innbrudd på Mesta I løpet av natta har det vært innbrudd på Mesta, og det er uklart hva som er borte.

GRIMSTAD: Stjal Suzuki-mc Natt til tirsdag ble en Suzuki-moped med registreringsnummer PZ 5536 stjålet fra Moi.

KRISTIANSAND: Innbrudd på Valhalla verksted Tyver har i natt vært inne på verkstedet på Lund og rotet mye rundt. De kom seg inn gjennom et knust vindu. Det er ikke klart hva som er borte.

FARSUND: Stjal fra ulåst bil Natt til tirsdag har noen tatt seg inn i en ulåst bil som stod parkert på Lista og stjålet et par tusen kroner fra ei veske.

FLEKKEFJORD: Falt i bakken ved Spor 2

RISØR: Brakk benet i mopedulykke

**RISØR: Fant hasj under ransaking

12.32** Politet foretok en ransaking av en 17 år gammel gutts bolig i Risør. Der fant de 40 gram hasj.

**GRIMSTAD: Stakk fra 400 kroner i bensinregning

15.20** Føreren av en uregistrert, blå bil stakk fra bensinregninga på 400 kroner på Hydro Texaco.

KRISTIANSAND: Buss kolliderte med bil i Tollbodgata

**GRIMSTAD: Stjal fra Odden-senteret og ble tatt

16.00** Uvedkommende hadde lirket opp et skap på Odden-senteret og fått med seg 5-6 mobiltelefoner. Våkne vitner hadde sett tyven forsvinne i en bil etterpå, og ikke lenge etter pågrep politiet en 20 år gammel mann fra Kristiansand i bilen som ble sett kjørende av sted fra stedet.