Brøt seg inn i hudpleiesalong

Natt til i dag: Politiet fikk melding om innbrudd hos Grim hudpleie. Vinduet i inngangsdøren var knust. Det er foreløpig uklart hva som er borte.

Fant tjuvgods i kjeller

09.04: Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt i full fart og parkert utenfor et hus på Grim i Kristiansand. To personer løp så fra bilen og inn i kjelleren. Politiet ransaket så leiligheten, og fant en del tjuvgods og mindre mengder narkotika. Tre personer ble pågrepet; en mann i 20-årene fra Kristiansand, samt en mann i slutten av 30-årene og en kvinne i slutten av 20-årene som begge er fra Rogaland.

Mistenkt for skoletyveri

09.12: Politiet pågrep to menn i 20-årene på Rygene i Arendal som er mistenkt for tyverier fra skoler. Blant annet er de mistenkt for å ha stjålet et aggregat. De to er begge fra området.

Lagde falske resepter

10.01: En 40 år gammel mann fra Arendal ble pågrepet i Arendal sentrum mistenkt for å ha laget falske legemiddelresepter.

Promillekjørte på moped

10.31: En politipatrulje stoppet en 20 år gammel mann i Tvedestrand, som er mistenkt for promillekjøring på moped. Han er anmeldt etter blodprøve.

Tatt med narko på skolen

11.25: En 19 år gammel gutt ble pågrepet for bruk og besittelse av mindre mengder narkotika på Kvadraturen skolesenter. Det er ikke kjent om gutten er elev ved skolen.

Slåsskamp på ungdomsinstitusjon

11.37: Politiet måtte sende to patruljer til St. Hansgården på Kongsgård II da det ble meldt om storklammeri halv tolv i formiddag. En av ungdommene var i besittelse av kniv. Ungdommene måtte holdes av de ansatte for å unngå skade på ansatte og eiendom.

To gutter på 14 og 15 år ble innbrakt, og er nå overlatt til barnevernsvakta på politistasjonen for oppfølging. De to guttene er ikke fra Kristiansand.

Slåsskampen skal ha startet etter en krangel mellom ungdommene og beboerne.

Asylsøker truet med selvskading

14.00: En mannlig asylsøker i begynnelsen av 30-årene ved Hove asylmottak truet med å skade seg selv etter å ha søkt asyl og fått avslag på søknaden. Politipatruljen som ble sendt til stedet fikk raskt kontroll og pågrep mannen, som da hadde noen sårskader. Senere kom det frem at han også hadde truet en av de ansatte.

Livløs på Søgne-bussen

14.35: Politiet fikk melding om at en 40 år gammel mann var så overstadig beruset på bussen til Søgne at det var umulig å få liv i ham. Mannen er godt kjent av politiet, og ble tatt med til ukkenskaparresten.