**EVJE OG HORNNES: Forsøkte å selge falske gullsmykker

11.14** Medlemmer av den svært medieomtalte gullbanden prøvde søndag formiddag å selge falske gullsmykker til folk ved Hydro Texaco på Evje. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

**SØR-AUDNEDAL: Rogalendinger kjørte av veien

11.20** To personer satt i en bil som kjørte av veien ved Tredal i Sør-Audnedal. Verken føreren, en 52 år gammel mann fra Rogaland, eller passasjeren, en 20 år gammel mann fra samme sted, kom fysisk til skade i ulykken.

SØGNE: Stjal Toyota I løpet av lørdag kveld ble det stjålet en blå Toyota Corolla med registreringsnummer DJ 35288 fra Mjåbakken i Søgne.

KRISTIANSAND: Moped stjålet fra Justvik I løpet av natten ble det stjålet en Honda moped med registreringsnummer AT 7639 fra Kvernhusheia på Justvik.

**GJERSTAD: Kjørte bil uten skilter

12.25** En 27 år gammel mann fra Arendal vil bli anmeldt da han ble stoppet av politiet i en bil uten skilter.

**GJERSTAD: Kjørte uten hjelm på uregistrert moped

12.45** En mann i 30-årene fra Gjerstad ble tatt av politiet da han kjørte rundt på en moped uten skilter. Mannen hadde heller ikke hjelm, og vil bli anmeldt for forholdet.

VALLE: Småfly fløy for lavt under dragrace i Valle

**LINDESNES: Kano stjålet

13.36** En 15 fots kano er stjålet fra Audnastrand. Forholdet vil eventuelt bli anmeldt over pinse.

LYNGDAL: Til sykehus i luftambulanse etter utforkjøring

**MANDAL: Stjal motorer og ramponerte biler

15.32** Fra bilcrossbanen på Rugland er det stjålet fire bilcrossmotorer. Tre av bilene samt en gravemaskin der ble også ramponert. Det ser ut til at gjerningspersonene har brukt slegge i ramponeringen. Politiet hadde søndag ettermiddag ikke fått vært på stedet ennå, men vil antakelig starte etterforskningen mandag.

KRISTIANSAND: Mann falt ned skrent Søndag ettermiddag falt en mann ned en skrent ved turområdet ved Kjevik. Det var vanskelig å lande for luftambulansen siden det var ulendt terreng i området, og politiet måtte derfor hjelpe til i arbeidet med å få fraktet mannen til sykehuset. Det er ikke klart hvor store skader mannen fikk.

ARENDAL: Væpnet politiaksjon mot hus

**KRISTIANSAND: Knuste brusautomat og stakk av

18.50** En gjeng ungdommer var søndag innom Spar på Åsane og knuste en brusautomat. Ungdommene stakk så av i bil. Politiet har ikke funnet ungdommene, og forholdet vil bli anmeldt.

ARENDAL/GRIMSTAD/KRISTIANSAND: Gullselgerne reiser rundt Søndag har "gullbanden" som selger falske gullsmykker vært på Myrene i Arendal, Shell og Statoil i Arendal. De er også observert på Statoil i Grimstad. Klokken 19.30 ble de også observert på Evje. Alle tilfellene gjelder den samme bilen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Vardåsen skole

19.49** To vinduer som fører inn til kontorer er brutt opp på Vardåsen skole. Pc-er fra begge kontorene er stjålet. Det var to syvendeklassinger ved skolen som var oppmerksomme og oppdaget innbruddet.

— Vi var på sykkeltur, også så vi at et vindu var åpent. Det synes vi var litt merkelig, forteller Nicolai Langfeldt Novik. Sammen med kameraten Erlend Karlsen oppdaget han innbruddet.

— Det var inspektørens og rektorens nye dataer som var stjålet, sier Nicolai og må le litt.