KRISTIANSAND: — Mannen skal ha vært svært amper og beruset, opplyser operasjonsleder Bård Austad til fvn.no.

Hendelsen skjedde utenfor Ernst hotell i Kristiansand ved 02.30-tiden natt til søndag.

En politipatrulje ble sendt til stedet, og påtraff de involverte. Patruljen mente truslene fra mannen var så alvorlige, at de tok han med til arresten ved Kristiansand politistasjon.

**GRIMSTAD: Lagde bråk på pub

23.35** Politiet har anmeldt en mann for ordensforstyrrelse, etter at han nektet å fjerne seg fra Café Galleri i sentrum av Grimstad lørdag kveld. Mannen skal ha blitt nektet adgang til stedet.

Villmannskjøring på Odderhei

**GRIMSTAD: Urinerte på offentlig sted

02.00** En mann i slutten av 30-årene fra Telemark er bøtelagt for urinering på offentlig sted. Hendelsen skjedde i Storgaten i Grimstad natt til søndag.

**KRISTIANSAND: Nektet å forlate pub

02.45** En 19-åring fra Kristiansand unnlot å følge politiets pålegg om å fjerne seg fra Leopold pub natt til søndag. Mannen ble dermed innbrakt til drukkenskapsarresten i Kristiansand.

**ARENDAL: Ignorerte politiets pålegg

03.00** En arendalitt i midten av 20-årene er anmeldt av politiet etter at han ikke fulgte pålegg om å fjerne seg fra Arendal sentrum. Mannen ble først bortvist, men vendte tilbake etter kort tid.

Ramponerte bensinstasjon

**MANDAL: Urinerte på butikk

04.30** To menn er bøtelagt for å ha urinert på Coop Mega sitt bygg i Store elvegt. i Mandal natt til søndag.

**MANDAL: Tatt uten førerkort

04.50** En mann i 20-årene ble natt til søndag stoppet av en politipatrulje, da han kjørte ulovlig i Fridtjof Nansens vei i Mandal. Sjåføren kunne ikke framvise gyldig førerkort.

Promillekjøring på E 39