**KRISTIANSAND: Krangel i sentrum

17.08** En guttegjeng på 5-6 personer av utenlandsk opprinnelse laget bråk da de kranglet høylydt seg imellom i Skippergata søndag kveld. Da politiet ankom, var de med ett venner igjen.

**KVINESDAL: Krattbrann

17.16** Mellom Lohna og Lille Meland i Kvinesdal brøt det ut en mindre krattbrann søndag.

**KRISTIANSAND: Kuttet seg i Dyreparken

18.00** En kvinnelig ansatt i Dyreparken kuttet seg kraftig i en finger med et arbeidsredskap. Saken blir sett på av arbeidstilsynet mandag.

**FARSUND: Skogbrann

20.03** Det brøt ut skogbrann ved Grimestad i Farsund søndag kveld. Brannvesenet rykket ut og slokker utover kvelden.

**TVEDESTRAND: BILTYVERI

20.19** Det ble meldt om biltyveri på Gjeving søndag kveld. Ved Lyngørfjorden marina ble det stjålet en hvit Daihatsu Rocky, med kjennemerke LH 53909

**ÅMLI: Skogbrann

20.29** Ved Riksvei 411 ved Borvatnet i Åmli ble det rapportert skogbrann søndag kveld. Brannvesenet rykket raskt ut.

**FLEKKEFJORD: Far slo datter

20.54** Det ble meldt om husbråk i Flekkefjord, og da politiet kom til stedet, ble det brakt på det rene at en far hadde slått sin datter. Situasjonen ble midlertidig løst ved at datter og mor tok inn hos bekjente, og politiet vil følge opp saken videre mandag.

**LYNGDAL: Mistet førerkortet

18.00-20.00** UP avholdt fartskontroll på E39 ved Bringsjordet i Lyngdal søndag. Det ble skrevet ut syv forelegg, og gjort ett førerkortbeslag. Vedkommende ble målt til 98 kilometer i timen i 60-sonen, etter at sikkerhetsmarginene var trukket fra.

**MANDAL: Husbråk

21.03** En dame er blitt slått av en mann under husbråk i Mandal. Politipatruljen snakket med fornærmede og fikk overtalt vedkommende til å anmelde forholdet.

**GRIMSTAD: Grisekjøring

00.30** Politiet fikk melding om noen ungdommer som kjørte villmann ved Odden-seneret i Grimstad. De skrenset rundt inne på plassen, og kjørte av gårde like før politiet kom til stedet.