**ARENDAL: Slagsmål

00.00:** Politiet fikk melding om slagsmål fra Folkets hus på Eydehavn. Da politiet kom til stedet 20 minutter senere var det ganske rolig. Cirka 200 ungdommer i alderen 16 til 20 år var samlet og det var mye alkohol i lokalet. Patruljen på stedet besluttet å avslutte festen og lokalet ble tømt.

**LINDESNES: Høylytt fest

00.06:** En høylytt fest førte til at ordensmakten måtte rykke ut til Smiebakken i Sør-Audnedal. Da politiet ankom 10-12 minutter senere, så var det stille og rolig på stedet.

**BYKLE: Hyttebrann

00.29:** Les mer i egen sak.

**LILLESAND: Innbruddsforsøk

00.35:** En overstadig beruset person forsøkte å bryte seg inn på YX Tingsaker. En patrulje kjørte fra Lillesand sentrum og pågrep mannen. Han var overstadig beruset og skal ha forsøkt å løpe gjennom inngangsdøra. Han ble anmeldt for bråk på offentlig sted og kjørt i arresten.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

00.37:** En overstadig beruset gjest skapte problemer på Hotell Sørlandet. Politiet mente at personen var så beruset at ambulanse måtte tilkalles. Etter sjekk ble personen med bekjente hjem.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

00.45:** En overstadig beruset kvinne ble kjørt hjem fra Restaurant Tollboden.

**ARENDAL: Ramlet på bakken

01.13:** En person ramlet på Fiskebrygga i Arendal og trengte hjelp. Personen ble kjørt i arresten.

**LILLESAND: Full slåsskamp

01.15:** Det meldes om full slåsskamp mellom gjest og dørvakt på Beddingen i Lillesand. Da politiet nådde fram en halvtime senere, så var det stille.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

01.23:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

01.50:** En overstadig beruset person måtte hentes av politiet fra Shell i Elvegata.

**KRISTIANSAND: Bråk

01.59:** En mann (21) ble anmeldt for bråk på Spot.

**BIRKENES: Bråk

02.15:** Det ble meldt om tilløp til amper stemning på Strøget i Birkeland. Politiet hadde ikke ressurser til å rykke ut.

**ARENDAL: Beit politimann

02.21:** Les mer i egen sak.

**SONGDALEN: Biljakt

02.23:** En bil som kjørte nedover Songdalsveien ville ikke stoppe for politiet. Det ble en liten forfølgelse. Politiet fant bilen på Eikestøl i Søgne. Da stod bilen stille og føreren hadde rømt til skogs. Politiet fant ferske spor i snøen og kunne etter et kvarter pågripe en kjenning.

**GRIMSTAD: Skallet ned

02.33:** En person skal ha blitt slått ned ved Mix i Grimstad. Da politiet kom fram, var gjerningspersonen borte. Politiet avventer anmeldelse.

**ARENDAL: Overstadig beruset

02.45:** En overstadig beruset lagde kvalm, dyttet og sneik i taxikøen på Sam Eydes plass. Politiet tok ham med, anmeldte ham for bråk på offentlig sted og puttet ham i arresten.

**KRISTIANSAND: Bråk

02.47:** En person ble innbrakt til politistasjonen etter bråk ved 7/Eleven i Markens. En ble kjørt til legevakta for sjekk.

ARENDAL: Taxibråk

Noen yppet etter bråk i taxikøen. En person utmerket seg og ble fjernet.

**ARENDAL: Slåssing

02.55:** En kranglevoren kar ble tatt hånd om sin bror. Det likte han ikke. Dermed ble han kjørt inn på politistasjonen. Da roet han seg ned og fikk lov til å reise hjem.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

02.56:** Parko melder om en overstadig beruset kvinne som ikke er kontaktbar. Ambulanse rykket ut og kvinnen ble sjekket.

**ARENDAL: Ruteknusing

03.19:** En patrulje oppdaget at ei rute er blitt knust i en klesbutikk i Havnegata. Viking sikret vinduet.

KRISTIANSAND: Slåssing

Politiet rykket ut til en leilighet i Kongsgård allé hvor det ble meldt om bråk og slåssing. På stedet roet politiet situasjonen. Med seg tok de to elektrovåpen, cs-gass og et kastevåpen.

**ARENDAL: Fotoboks ødelagt

03.47:** En fotoboks på Saltrød skal ha gått i bakken. Politiet fikk melding om at to unge gutter er blitt observert i nærheten av fotoboksen. Vegtrafikksentralen er varslet.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke

03.57:** En bil med henger har kjørt i autovernet på E 18. Fire personer satt i bilen og føreren skal ha mistet kontrollen. To er kjørt til legevakt. Det er opprettet politisak.

**KRISTIANSAND: Stakk fra regninga

04.20:** En ung gutt tok drosje til Gunnhilds vei på Gimlekollen. Han skal ha fortalt at han skulle inn i huset for å hente penger. Da han ikke kom tilbake fulgte taxisjåføren sporene rundt huset, men fant ikke gutten. Han har imidlertid et bankkort, men det er ikke klart om det tilhører taxikunden.

**ARENDAL: Vanskelig kunde

05.19:** Legevakta i Arendal har problemer med en beruset og veldig kverulerende kunde. Han ble innsatt i arresten i Arendal.

**KVINESDAL: Skled ut

06.33:** Politiet fikk anonym melding om bil som hadde sklidd ut i grøfta i Kvinesdal. Fire personer var ved bilen da politiet kom fram, men de har forklart at en femtemann kjørte bilen. Politiet mistenkte promillekjøring, men hadde ikke vitner og kom derfor ikke videre i saken.

**RISØR: Innbrudd

10.17:** Det har vært innbrudd i en bolig Risør. En 42-tommers flatskjerm, Playstation 3 og flere spill er stjålet. Det er ukjent når innbruddet skjedde.

**SØGNE: På tvers

11.30:** To tankbiler på tvers i Trybakkene skaper problemer. En veiskrape dro opp bilene.