**LILLESAND: Frastjålet bankkort

23.00** Ble et bankkort frastjålet fra en mann på YX-stasjonen på E18 i Lillesand. Kortet forsvant fra jakken da mannen var inne på bensinstasjonen. Forholdet ble anmeldt til Birkeland lensmannskontor i natt, og politiet har god tro på at videopptak vil føre til at de finner tyven.

**KRISTIANSAND: Jente bråket på restaurant

02.36** Politiet får melding om en jente som laget bråk på Rosa Panteren i Vestre Strandgate. Patruljen kommer til stedet, hvor det har vært munnhuggeri mellom ansatte og jenta, som er 18 år gamle. Det skal også ha blitt kastet mat. Politiet venter anmeldelse, og personalia ble tatt på jenta.

**LYNGDAL: Innbruddsforsøk rutebilstasjonen

03.15** Alarmen utløses på Lyngdal rutebilstasjon. Politiet kommer til stedet, men det viser seg at gjerningsmennene har gitt opp før de har klart å kommme seg inn i bygningen. Blir opprette sak på dette forholdet i dag.

**FROLAND: Innbrudd på skole

03.39** Alarmen ble utløst da innbruddstyver tok seg inn på Froland ungdomsskole. Et par dører er ødelagt i bygningen. Personene tok seg inn gjennom å knuse inngangsdør. Foreløpig usikkert hva som er borttatt fra skolen.

**KRISTIANSAND: Kjøring uten førerkort

04.51** Politipatruljen stopper en kar i Dronningensgate som kjører uten førerkort. 34-åringen fra Kristiansand blir anmeldt for forholdet.

**MANDAL: Jente kjørte uten førerkort

04.52** I Skåregaten i Mandal sentrum blir ei 15 år gammel jente stoppet på mopeden, for kjøring uten førerkort.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

06.30** meldes det om innbrudd i Valhalla verksted i Industrigata på Lund i Kristiansand. Noen har knust en rute for å få adgang til bygget. Politiet pågriper etter kort tid to personer som mistenkes for innbruddet.

**Mandal: Brann

12.30** meldes det om brann i en dumper ved Jåbekk industriområde. Undersøkelser viser at brannen er forårsaket av en teknisk feil på kjøretøyet.

**TVEDESTRAND: Tyveri

13.05** kommer det melding om tyveri av et Weidemann-maleri fra en bolig på Goderstad. Partene kjenner hverandre og har en pågående krangel. Fornærmede vil anmelde tyveriet.

**KRISTIANSAND: Vold

13.45** må politiet trø til etter at en person blir slått ned like utenfor politihuset. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Bilinnbrudd

21.49:** En bil i Barstølveien har hatt besøk av ubudne gjester. Politiet har ikke fått melding om at noe er blitt stjålet i bilen.