**Kristiansand: Innbrudd

09.35** Kommer melding om at det i natt har vært ubudne gjester i Byhallen. Noen har tatt seg inn — uten at man vet hvordan. Høyttalere til en pc er borttatt. Patruljen har vært der.

**Iveland: Garasjebrann

11.25** Meldes om full fyr i garasje. Det brenner i en gammel garasje med to gamle biler. Garasjen er helt utbrent, men det var aldri fare for spredning til bolighus. Eieren skulle starte en snøfreser og helte bensin på maskinen. Bensinen tok fyr, og brannen utviklet seg.

**Kvinesdal: Hærverk

12.36** Melding om to knuste ruter på Saron Bedehus. Det er ikke meldt at om tyverier, kun skadeverk.

**Arendal: Butikktyveri

13.29** Melding fra vaktselskap om en butikktyv på Amfisenteret. Der har patruljen vært og bistått. Vedkommende bortvist, og det vil bli levert anmeldelse. Tyven er en mann fra Arendal.

**Kristiansand: Råkjøring

13.36** En litauer stoppes etter å ha blitt målt til å holde en gjennomsnittsfart på 132,29 kilometer i timen i 80-sona. Mannen stanses ved Varoddbra, men har blitt fulgt over en strekning. 27-åringen har fått beslaglagt førerkortet.

**Farsund: Innbruddsforsøk

14.02** En er tatt på fersken av publikum mens han forsøkte å åpne en aluminiumslem foran vindu til et lagerbygg på Borhaug. Da han ble observert forsvant han fra stedet.

**Vennesla: innsamling

15.21** Beboere ringer til politiet og tipser om en tvilsom dør-til dør-innsamling. De som ringer på sier de skal samle inn penger til et barnehjemsprosjekt. Politiet vil sjekke hva det er snakk om.

Grimstad: Fant minigris

Kristiansand: Kollisjon på Gartnerløkka

**Kristiansand: UP måtte dytte bil ut av tunnel

18.06** En bil hadde fått stans i høyre felt i østgående løp av Oddernestunnelen. En UP-patrulje bistod med å dytte bilen ut av tunnelen.

**Arendal: Kjørte i 116 km/t

18.30** Em 24 år gammel mannlig bilist fra Songdalen ble stoppet av politiet ved Hannekleiv-tunnelen. Politiet hadde målt gjennomsnittsfarten til 116 kilometer i timen i 80-sone. Mannen fikk førerkortet beslaglagt.

Kristiansand: 37 kjørte for fort i Tveit

Kristiansand: Fikk motorstopp ved Bredalsholmen

**Arendal: "Husbrann" var bål

19.38** Brannvesenet rykket ut til et hus i gamle Steinkleivveien etter meldinger om husbrann. Det viste seg at det var noen som holdt på å pusse opp som hadde fyrt opp bål utenfor huset. Bålet var imidlertid såpass nærme huset at brannvesenet spylte på bålet.