LILLESAND: Innbrudd

23.09: Da en familie i Lillesand kom hjem i går kveld fant de verandadøra brutt opp. Inne i leiligheten er blant annet TV, PC og smykker blitt stjålet. Innbruddet skjedde i tidsrommet 18-23 fredag kveld. En politipatrulje var i går på stedet og sikret spor på stedet.

LYNGDAL: Høy musikk

23.16: En restaurant i Lyngdal ble innklaget for å ha spilt høy musikk utendørs. Politiet tok kontakt med restauranten og ba om at musikken ble slått av. Restauranten må i etterkant av hendelsen innhente tillatelse fra riktig instans for å spille musikk utendørs.

KRISTIANSAND: Fyll og bråk

23.36: For andre natt på rad ble det meldt om fyll og bråk på Hamresanden. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

SØGNE: Høy musikk

23.50: Det ble meldt om høy musikk fra Åros ridesenter. Flere meldte om musikken og politiet reiste til stedet. Det ble gitt lovnader om at musikken skulle opphøre klokka 01, og politiet fikk ikke flere klager.

KRISTIANSAND: Knuffing

23.51: To brødre røyk i tottene på hverandre i Industrigata på Lund. Politiet ble tilkalt og sendte brødrene i hver sin retning.

ARENDAL: Vanskelig samboer

23.56: En mannlig samboer slo seg vrang og gjorde samboerskapet vanskelig å leve. Politiet satte den berusede mannen i arrest.

SØGNE: Innbrudd

00.06: To personer skal ved midnatt ha brutt seg inn ved Mathilde klipp'n på Tangvall. Politiet var på stedet i natt og kassa er tømt. Gjerningspersonene er ikke tatt.

MANDAL: Full person

00.45: En full person ligger rett ut i Kirkeheiveien i Mandal. Politiet bistår med å få personen på beina.

KRISTIANSAND: Stjal alkohol

00.48: Vaktene ved utestedet Leopold ber om politiets bistand med å håndtere to personer som har stjålet alkohol. Personene blir bortvist, men kommer etter kort tid tilbake. De blir da innbrakt og anmeldt.

LINDESNES: Fyllekjøring

01.20: En mann mistenkt for fyllekjøring blir stoppet i en bil på Vigmostad. Personen er fremstilt for lege som har tatt nødvendige prøver. Det er tatt beslag i mannens førerkort.

FLEKKEFJORD: Skadeverk

01.25: En patrulje i Flekkefjord melder om at det er gjort skadeverk på flere biler i sentrum. Bileierne er varslet og patruljen har sikret spor. Saken vil bli anmeldt.

GRIMSTAD: Overstadig beruset

01.45: Politet kjører hjem en overstadig beruset person fra busslommen like ved Bie camping i Grimstad.

KRISTIANSAND: Innbrudd

01.58: Uvedkommende har vært inne i en leilighet på Lund. En del medisiner er stjålet.

KRISTIANSAND: Snokende atferd

02.29: Det kommer inn klager på flere snokende biler i Rigedalen. Da politiet kommer til stedet er bilene borte.

ARENDAL: Overstadig beruset

02.31: Politiet får melding om en overstadig beruset person som ligger rett ut i Arendal. Da patruljebilen kommer til stedet, er det ingen å se.

KRISTIANSAND: Slåssing

02.32: Det meldes om slåsskamp ved potetboden i Markens gate. Hendelsesforløpet er uklart, men kamphanene ble skilt og gikk hvert til sitt.

FARSUND: Krakilsk person

02.38: En person oppfører seg ille og kommer med trusler. Politiet kommer til stedet og ser seg nødt til å kjøre mannen helt til sentralarresten i Kristiansand for ordensforstyrrelser.

ARENDAL: Bråk

03.03: Politiet bortviste en person fra 7/Eleven i Arendal som lagde bråk.

MANDAL: Overstadig beruset

03.05: Politiet fikk melding om en overstadig beruset person som ligger i Bryggegata i Mandal. Da politiet kom hadde personen kommet seg avgårde.

GRIMSTAD: Ruteknusing

03.50: En rute ble knust på torget i Grimstad.

FROLAND: Snoket

03.57: En vekter i Froland oppdager to snokende menn like ved bygdas bibliotek. De stakk seg vekk da vekteren kom og gjentok bedriften da politiets patrulje kom til stedet. De to unge personene stakk til skogs, men det ser ikke ut til at det er begått innbrudd eller skadeverk i området.

ARENDAL: Problemer

05.27: Det meldes om problemer med flere ungdommer på Furukollen i Arendal. Det er gjort en del skadeverk og to personer får tilbringe nattas siste timer i politiarresten.

FROLAND: Tyveri

06.30: Det meldes om tyveri av en Husqvarna motorsykkel fra Froland.

FROLAND: Hylende person

06.39: Politiet fikk klager på en person som skrek og lagde mye spetakkel i Froland. Det viste seg senere at personen omsider hadde kommet seg inn på egen bopel.

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika og kniv

06.54: En person ble innbrakt for å bære kniv og besitte narkotika på Lund. Personen er anmeldt.

ARENDAL: Mistenkt for ruskjøring

07.39: Politiet mistenker at en bilfører kjørte i ruset tilstand. Personen ble tatt med mindre mengder amfetamin og er fremstilt for lege som har sikret nødvendige prøver.

AUDNEDAL: Trafikkuhell

07.57: Det blir meldt om trafikkuhell på riksvei 461 i Konsmo. En moped og en bil har kollidert, og det iverksettes utrykning med ambulanse og politiet. Det viser seg heldigvis at det kun er snakk om lettere personskade.

**VALLE: Tyveri

11.21:** En Yamaha snøskuter er meldt stjålet fra en adresse i Valle. Skuteren har kjennemerke LF2034. **BIRKENES: Hærverk

11.24:** En stor stein er blitt kastet gjennom et stuevindu på Birkeland. Vinduet og parkett er blitt skadet. Det er ukjent når skadeverket fant sted da det aktuelle huset stod tomt i natt.

**FARSUND: Innbrudd

12.36:** Det meldes om innbrudd ved Spind treindustri i Farsund. Verktøy er blitt stjålet.

**SØGNE: Skadeverk

13.48:** Pøbler skal ha griset til og knust flasker på friområdet ved brygga på Indre Kjeøya.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

14.13:** Politiet pågriper én person i Kirsten Flagstadsvei i Vågsbygd i besittelse av mindre mengder narkotika.