**BYGLAND: Bilbrann

10.22** En bil som stod parkert utenfor et hus tok fyr. Brannen startet i motoren. Det var eieren av bilen som varslet om brannen. Bilen skal undersøkes av politiet.

VALLE: Stor stein i veibanen

VENNESLA: Stjal moped

I løpet av natta har en moped med nummer 3879 blitt stjålet fra Heptekjerr.

KRISTIANSAND: Stjal elektrisk rullestol

I løpet av kvelden og natta har en elektrisk rullestol som stod på utsiden av en bolig på Gislemyrkollen blitt stjålet. Stolen er såkalt innebygd, altså med tak, og den er grå.

KRISTIANSAND: Stjal scooter

I løpet av natta har en Peugot-scooter blitt stjålet fra utsiden av Samsen på Grim. Den har nummer PS 9044. **LILLESAND: Lyskryss virket ikke

12.06** Politiet fikk melding om at lyskrysset på riksvei 402, som går fra Lillesand og oppover, ikke virker. Vegtrafikksentralen er varslet.

RISØR: Stjal dekk fra bil

I løpet av natta har noen stjålet fire hjul på en bil som stod på en parkeringsplass på Tjenner. Tyveriet vil bli anmeldt.

SØGNE: Innbrudd i tre hytter

FLEKKEFJORD: Motorsyklist skadet etter velt på Sira

TVEDESTRAND: Hytteinnbrudd

I perioden mellom 13. og 20. mai har noen brutt seg inn på en hytte på Gjesøya. En vaskemaskin er stjålet. Hytteeieren er fra Oslo.

FARSUND: Innbruddstyv trolig filmet

I morgentimene opplevde en beboer i en leilighet over en butikk på Vanse innbrudd. Blant annet er en mobiltelefon og kort stjålet. En person er filmet av videokameraet som brukes til å overvåke butikken under.

— Det er en mistanke om hvem det kan være. Patruljen jobber litt videre med dette i ettermiddag, sier operasjonsleder Per Lauvnes i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Hull i veibanen i sentrum

16.02** Det er et hull i veien utenfor Hotell Norge i Dronningens gate .Vegtrafikksentralen er varslet.

ARENDAL: Kuttet opp bildekk

I løpet av natta har noen kuttet opp bildekk på en bil som stod i Nygårdsveien. Politiet har en mistenkt i saken.

AGDER: Tre mistet førerkortet i kveld

**ARENDAL: Ungdommer gikk på tak

20.00** Politiet rykket ut da det kom melding om at ungdommer klatret på taket av Asdal skole. Da politiet kom, forsvant ungdommene raskt. Politiet fikk snakket med et par av ungdommene.

KRISTIANSAND: Truet samboerpar med saks

**ARENDAL: Fant hasj i bilen

21.19** Politiet stoppet en bil på Stoa for kontroll. Den ene i bilen var i besittelse av 60-70 gram hasj. De to mennene på 21 og 22 år fra arendalsområdet som satt i bilen ble tatt med til arresten.

VEGÅRSHEI: Innbrudd på hytte

I løpet av de siste 14 dagene har det vært innbrudd på en hytte på Ormshammer. Tyven har også brutt opp en bom som var satt opp på en vei inn til hytta. Det skal ikke være store verdier som er stjålet.