LINDESNES: To til sykehus etter bilvelt

ARENDAL: Kvinne slått ned

ARENDAL: Bortviste person fra utested

**KRISTIANSAND: Fiket til vakt ved Roligheden

00.29** To personer ble innbrakt til Kristiansand politistasjon etter at de stelte i stand bråk ved Roligheden camping. De skal blant annet ha fiket til en vakt, og måtte overnatte i fyllearresten. Den ene av dem, en mann fra Moi i Rogaland, ble løslatt søndag morgen med en bot på 5000 kroner. Den andre var søndag formiddag ikke avhørt.

**KRISTIANSAND: Ble frastjålet lommeboken

00.30** En mann møtte opp i vakta på Kristiansand politistasjon etter at han var blitt frastjålet lommeboken sin i Vestre Strandgate. Mannen fortalte at han var blitt kontaktet av en kvinne som bydde seg fram. Mens han snakket med henne, kom det en mann tett innpå ham. Da offeret gikk fra dem, merket han at lommeboken var borte. Han har beskrevet gjerningspersonene som østeuropeere.

ARENDAL: Bråk utenfor restaurant

ARENDAL: Knakk tenner i slåsskamp

ARENDAL: Fikk kutt i hake

ARENDAL: Blødde kraftig etter voldsepisode

**ARENDAL: Påkjørt på rutebilstasjonen

02.35** En 24 år gammel arendalitt kontaktet politiet etter at han var blitt påkjørt ved rutebilstasjonen. Han skal ha kommet i klem mellom to biler. Mannen fikk skader i en fot, samt i høyre arm.

ARENDAL: Knuste rute på bil

ARENDAL: Slått ned utenfor utested

ARENDAL: Måtte roe ned fest i båt

ARENDAL: Overstadig beruset person lå rett ut

**KRISTIANSAND: Tatt for promillekjøring

03.30** En 18-åring fra Mosby fikk førerkortet beslaglagt og er anmeldt etter at han ble stoppet av politiet i Setesdalsveien. Mannen hadde 1,2 i promille.

**KRISTIANSAND: Til fyllearresten fra legevakten

03.36** Legevakten i Kristiansand ba om bistand fra politiet da en person som ikke greide å gjøre rede for seg kom inn. Vedkommende hadde noen skrubbsår, og ble brakt til fyllearresten ved Kristiansand politistasjon.

**KRISTIANSAND: Motorsykkel stjålet

11.48** En 300 kubikks motorsykkel av merket TM ble meldt stjålet fra en bolig ved Jærnes. Motorsykkelen har registreringsnummer LU9047. **KRISTIANSAND: Båt funnet

12.17** En 10 fots gul dromedille fløt inn til Bragdøya søndag. Den har registreringsnummer KA1281. Eier kan henvende seg til Bragdøya kystlag eller politiet.