KRISTIANSAND: Søkene, som skjer sammen med Røde Kors, foregår stort sett i de samme områdene som tirsdag.

— Vi søker til fots ved Krossen og i havneområdet, i tillegg til at vi har båt i havnebassenget for å foreta overflatesøk, opplyser operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt til fvn.no onsdag kveld.

25 personer fra Røde Kors i Søgne og Kristiansand deltar i letingen.

— De har fått beskjed om å gå nokså tett i havneområdet. De skal åpne containere, sjekke dører som måtte være åpne og notere seg steder som vi må sjekke videre, sier operasjonslederen.

Det er foreløpig uklart om dykkere vil bli satt inn for å søke i havnebassenget.

Les også: Leter etter savnet bror

Erik Jenssen ble sist sett utenfor utestedet Havana Etcetera i Kristiansand sentrum mellom 02 og 02.30 natt til søndag. Den siste bevegelsen på kontoen hans er fra da han kjøpte en drink på utestedet klokken 01.57.

SAVNET: Erik Jenssen er meldt savnet. Han ble sist sett natt til søndag. (Foto: Politiet) Foto: Privat

— Vi håper å få inn flere vitneopplysninger, sier Lauvnes.Et tips som politiet fattet interesse for, var fra personer som hadde hørt skrik fra skogsområdet ved Bervannet, på andre siden av jernbanelinjen fra savnedes bolig i Dalaneveien. Dette tipset ble imidlertid sjekket ut av saken onsdag.

— Skrikene ble hørt i 13-14-tiden søndag. Vi har hatt folk der oppe uten resultat. Det var to turgåere som meldte fra. De er avhørt, opplyser Lauvnes.

Politiet har ikke mistanke om at noe kriminelt er skjedd med 24-åringen.