**TVEDESTRAND: Fikk slått ut tenner

00.27** En 18 år gammel mann ble oppsøkt på jobb i Hotellkleiva og fikk slått ut flere tenner. Han hadde ifølge politiet ingen anelse om hvem gjerningspersonen var. 18-åringen vil anmelde forholdet.

ARENDAL: Skjøt med luftgevær mot naboen

**MANDAL: Fyllekjører krasjet i garasje

00.54** En 36 år gammel polsk statsborger ble pågrepet av politiet etter at han kjørte inn i en garasje med sin Volkswagen Transporter. Mannen skal ha vært overstadig beruset, og ble satt i drukkenskapsarresten. Det var garasjeeieren selv som meldte fra til politiet. Polakken satt da fortsatt i bilen.

**ARENDAL: Amok i Pollen

01.06** En mann ble anmeldt for bråk i beruset tilstand etter at han kastet rundt seg med gjenstander og søppelkasser i Pollen.

**FARSUND: Slåsskamp ved Pakkhuset

01.47** En 23 år gammel mann fra Mandal fikk kuttskader etter at han ble banket opp av to menn utenfor Pakkhuset. Offeret ble kjørt til legevakten og måtte sy 10-12 sting over venstre øre. De mistenkte, to menn i begynnelsen av 20-årene fra Farsund, ble dimittert etter en prat med politiet.

**ARENDAL: To tatt for slåssing

02.05** Politiet innbrakte to menn på 19 og 32 år fra Arendal etter at de barket sammen på Langbryggen. Begge vil bli anmeldt for bråk i beruset tilstand.

**KRISTIANSAND: Slo seg vrang på Ernst

02.39** Vaktene ved Clarion Hotel Ernst ba om bistand etter at en 26-åring fra Kristiansand stelte i stand bråk. Mannen hadde selv pådratt seg et mindre kutt i hodet, og ble kjørt til arresten etter en tur innom legevakten.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Europris

02.47** To menn, begge i begynnelsen av 20-årene, ble innbrakt etter et innbrudd på Europris på Lund. Vektere på stedet pågrep en av mennene på fersken inne i butikken, mens politiet fant den andre personen på vei bort fra stedet. Det er foreløpig uklart hvordan de kom seg inn.

LILLESAND: Kvinne blødde fra ansiktet

MANDAL: To siktet for grov vold

**BIRKENES: Bil i full fyr

06.20** Politiet fikk melding om at en Volvo var overtent ved riksvei 41 i Herefoss. Det er uklart om bileieren, som bor på Birkeland, var på stedet. Bilen ble totalt utbrent.

**GRIMSTAD: Tyveri fra drosje

06.25** En drosje som stod parkert i Vardegaten ble brutt opp av to ukjente personer. Tyvene fikk med seg stereoanlegget i bilen, samt at taksameteret ble revet ut. Politiet har foreløpig ingen mistenkte.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet

10.00** En bil som stod parkert i Elvegaten ble stjålet i løpet av natten. Bilen, en sølvfarget BMW 318i, har registreringsnummer DJ 90201.