**BIRKENES: Sekshjuling stjålet

14.52** En uregistrert Polaris 500 sekshjuling er stjålet fra en garasje i Vegusdal. Ifølge politiet har tyvene tatt seg fram til garasjen ved å bryte opp en hengelås på en bom.

**KRISTIANSAND: Bilanlegg stjålet

14.54** Tyver har stjålet et stereoanlegg fra en bil som stod parkert i området Strai nord for Kristiansand sentrum. Ifølge eieren er anlegget verdt omkring 60.000 kroner. Eieren vil anmelde tyveriet.

**GRIMSTAD: Bil stjålet

15.38** En Saab 900 er stjålet fra en adresse i Storgata i Grimstad. Ifølge eieren er bilen sjålet i løpet av fredagen. Bilen har registreringsnummer DH 39331. **RISØR: Tilhenger stjålet

18.30** En tilhenger ble meldt stjålet fra en bolig i Risør. Trolig er den blitt stjålet i løpet av uken. Tilhengeren har registreringsnummer NN 6364. **ARENDAL: Beruset mann kjørt hjem

19.30** En mann som oppholdt seg på Langbryggen i Arendal, var så beruset at han ikke kunne ta vare på seg selv. Mannen ble kjørt hjem av politiet.

**MANDAL: Kvinne slo mann

20.09** En beruset kvinne ble pågrepet av politiet etter at hun slo en mann i nærheten av Sjøsanden. Kvinnen ble kjørt til arresten i Kristiansand.

**SØGNE: Innbrudd i hytte

20.53** En hytte på Heståsen har hatt ubudne gjester den siste tiden. En nabo oppdaget innbruddet fredag kveld og varslet politiet. Reiseradio, støvsuger, verktøy og en motorsag er blant de stjålne gjenstandene. Politiet vil etterforske saken videre mandag.

**ARENDAL: Glemte diesellokket

21.00** En kvinnelig bussjåfør brukte mer diesel enn vanlig på strekningen mellom Saltrød og Eydehavn da hun glemte å skru fast tanklokket etter fylling. Kvinnen ble varslet av en mc-fører som oppdaget dieselsølet på veien. Veitrafikksentralen er blitt varslet av politiet om hendelsen.

**ARENDAL: To tatt med narkotika

21.13** To menn på 25 og 29 år ble pågrepet av politiet for å være i besittelse av mindre mengder narkotika. Mennen ble brakt til arresten i Arendal.

**TVEDESTRAND: Så nødrakett ved Borøya

21.58** Redningsskøyta ble kalt ut etter at personer i Kilsund så en nødrakett ved Borøya. Redningsskøyta kunne imidlertid ikke se noen i området, og politiet antar derfor at noen bedrev uforsiktig bruk av raketter.