KRISTIANSAND: — Da drosjesjåføren begynte å gjøre undersøkelser for å finne ut om bankkortet var stjålet, løp guttene fra stedet, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Gunn Lieng, til fvn.no.

Det var klokken 04 i natt at politiet fikk telefon fra drosjesjåføren som hadde plukket opp de to guttene i Tollbodgata i Kristiansand sentrum. Mannen fattet straks mistanke da bildet på kortet ikke gjenspeilet noen av guttene.

— Det var to veldig unge gutter det var snakk om. De stanset drosja utenfor Sandens, sier Lieng.

Da politiet ble gjort kjent med forholdet, sjekket de bankkortet opp mot sine systemer. Det ble da avdekket at kortet var meldt stjålet.

— Saken blir sjekket videre i løpet av dagen, sier Lieng.

**LILLESAND: Beruset dame bulket bil

00.17** En beruset kvinne (30) i Lillesand slo til en passerende bil slik at den fikk bulk i karosseriet natt til fredag. En politipatrulje ble tilkalt og meglet mellom partene.

**KRISTIANSAND: Klaget på støy

00.20** Folk klaget til politiet over støy ved Bjørndalssletta i Kristiansand natt til fredag. Ifølge politiet dreide det seg om nattarbid.

**VENNESLA: Stjålet el-sykkel

00.28** En el-sykkel ble stjålet fra en adresse i Vennesla natt til fredag. Eierne fant igjen sykkelen. Da var pedalen og speedometeret ødelagt.

**KRISTIANSAND: Tatt uten førerkort

04.30** En sjåfør ble stjanset uten gyldig førerkort i Vågsbygd natt til fredag. Personen blir anmeldt for forholdet.

ARENDAL: Tatt med amfetamin

10.21 En 27 år gammel mann fra Arendal ble stanset av politiet ved Strømsbuveien i Arendal. Manne hadde på seg et hvitt pulver, som viste seg å være amfetamin. Vedkommende ble kjørt til Arendal politistasjon.

SØGNE: Tyveri fra Folkehøgskole

11.56 Ubudne gjester skal ha tatt seg inn på et værelse på Agder folkehøgskole i Søgne og stjålet et mindre pengebeløp. Hendelsen skal ha skjedd i løpet av natten og ble i etterkant anmeldt til politiet.

ARENDAL: Arbeidsulykke

12.01 Får AMK melding om en fallulykke på en arbeidsplass ved Engene i Arendal. En mann i 40- årene skal ha falt 3 meter ned på et betonggulv og skadet håndleddet. Vedkommende blir kjørt til sykehus, og arbeidstilsynet er varslet om hendelsen.

FARSUND: Tyveri fra butikklager

21.32 Politiet får melding om et tyveri fra lageret på Kiwi i Listerveien i Farsund. Gjerningsmannen har tatt seg inn på lageret i butikken og forsynt seg med tobakk og Øl. Vedkommende blir oppdaget og løper fra åstedet. Gjerningsmannen er en kjenning av politiet.

ARENDAL: Promillekjøring

22.19 En 51 år gammel mann blir stanset av politiet like ved Stoa i Arendal fredag kveld. Mannen er mistenkt for promillekjøring og får førerkortet beslaglagt.