**FARSUND: Slått

23.12** fikk politiet melding av en mann som fortalte at han var blitt slått til av en navngitt mann. Fornærmede ble kjørt til legevakten for en sjekk. Vedkommende vurderer å anmelde saken.

**VENNESLA: Piruetter

01.04** stopper en politipatrulje en bil som hadde foretatt en tre til fire piruetter ved Spar-butikken på Øvrebø. Sjåføren av bilen, en 19 år gammel mann, ble anmeldt for dette og fikk førerkortet sitt beslaglagt på stedet.

**LISTA: Tempo Lett 1

01.22** fikk politiet en melding fra Lista flystasjon hvor en to herremenn var i ferd med å brake sammen. Politiet ble bedt om hjelp til å skille de to mennene og man sendte derfor en patrulje til stedet. De to kranglefantene ble skilt og politiet har foreløpig ikke gjort noe mer med saken.

**ARENDAL: Sparket ned

02.43** ble politiet kontaktet av en 47 år gammel mann fra Arendal som fortalte at han umotivert var blitt sparket ned av en navngitt person i sentrum av Arendal. 47-åringen ønsket å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

03.00** Fikk politiet melding om slagsmål i Vestre Strandgate. En patrulje ble sendt til stedet og en 28 år gammel mann fra Kristiansand ble innbrakt for straffelovens paragraf 350 som er å i beruset tilstand ha forelumpet eller voldt fare for andre.

**KRISTIANSAND: Melding om mulig innbrudd på IKEA

03.58** fikk politiet melding fra en vekter som hadde sett to personer parkere en bil ved bommen til det nye bygget til IKEA i Sørlandsparken. De to personene skal så ha tatt med seg bæreutstyr inn i det nye bygget. Politiet rykket derfor mannssterke ut til stedet og gikk gjennom bygget, men så verken folk eller bil.

**LISTA: Tempo Lett 2

06.31** fikk politiet melding om at en deltager på stevne på Lista flyplass hadde gått berserk og revet ned flere telt med mer. Man ønsket derfor politiets hjelp til å få fjernet vedkommende fra stedet. Da politipatruljen kom til stedet sov vedkommende og en kamerat av han fortalte at han ville kjøre han hjem så fort han våknet. Politiet besluttet derfor å bare la mannen sove og heller avvente eventuelle anmeldelser i ettertid.

**RISØR: Tyveri av moped

09.49** fikk politiet melding om at en moped var blitt stjplet fra Kragsgate i Risør. Mopeden, av typen Keeway Hurricane, er rød og har kjennetegn PH5378. **ARENDAL: Tyveri av båt og henger

11.33** fikk politiet melding om at det i løpet av natten var blitt stjålet en skjærgårdsjeep og en båthenger fra Saltrød i Arendal. Båten, som er av merket Sunray, var påsatt en 150 hestekrefters Jhonson påhengsmotor. Båthengeren, som er av merket Tysse, har kjennetegn PJ3690.