**KRISTIANSAND: Knuste rute.

00.30:** En person har knust en rute i en dør på Arkivet. Politiet sendes til stedet og oppretter sak for skadeverk.

**KRISTIANSAND: Besittelse av kniv.

00.33:** En mann forstyrrer ro og orden på Patrick's i Markens gate. Det viser seg at han også er i besittelse av kniv. Mannen anmeldes for forholdene og kjøres til arresten.

— Vedkommende oppførte seg ufint på restauranten og ble bedt av andre om å forlate lokalet. Da han ikke gjorde dette ankom vi og bistod. Mannen satte seg også til motverge mot politiet før han ble kjørt til arresten, forteller operasjonsleder Eyvind Formo.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på legevakten.

01.40:** Mann pågripes for skadeverk på dør på legevakten samt en bil parkert på utsiden. Forholdet anmeldes.

**MANDAL: Trafikkontroll.

01.20-02.25:** 17 biler kontrolleres i Mandal, ingen reaksjoner.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp.

02.32:** Melding om slåssing mellom to menn i Vestre Strandgate. Den ene parten har forlatt stedet når politiet ankommer. Fornærmede part vil ikke anmelde forholdet.

— Det er et noe uklart hendelsesforløp, men vi vet identiteten på begge parter, forteller operasjonsleder.

**KRISTIANSAND: Besittelse av hasj.

03.25:** Politiet kontrollerer en bil på Tinnheia og finner en passasjer i besittelse av mindre mengder hasj. Vedkommende blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Kjører bil uten førerkort.

02.35:** Politiet stanser en bil ved Lumber i Vågsbygd. Fører har ikke førerkort og bilen er påsatt andre kjennemerker enn de som skal være der. Føreren anmeldes.

**KRISTIANSAND: Ufin oppførsel.

03.50:** En mann bortvises fra legevakten etter å ha oppført seg ufint.

— Vedkommende oppholdt seg på legevakten over lengre tid, og ble bedt om å forlate lokalet. Da han ikke ville høre på de gode hjelperne på legevakta, ble han til slutt kjørt hjem av oss, forteller operasjonsleder Formo.

**KRISTIANSAND: Frastjålet lommebok.

04.28:** En mann tar kontakt med politiet etter å ha blitt frastjålet lommeboken. Forholdet anmeldes av fornærmede senere.

**ARENDAL: Uvedkommende vært i fire-fem båter.

06.09:** Politiet får melding om at det har vært folk i fire-fem båter i Biestø Båtforening og drar ut for å sjekke. Politiet oppfordrer folk til å se til båtene sine.

— Det viser seg å være et mye større omfang enn først meldt. På noen av båtene ser man at kalesjene er åpnet, så om det juridisk sett er innbrudd eller skadeverk er foreløpig uvisst. Vi oppfordrer likevel båteiere i foreningen om å gå å sjekke egen båt, sier Formo, og legger til at politiet vil undersøke videre på dagtid.

Litt etter klokken ni opplyser politiet at en patrulje er sendt til stedet for å få en bedre oversikt i dagslys over antall båter det er gjort innbrudd i.

**KRISTIANSAND: Sykkelvelt.

07.07:** Les egen sak:

**GRIMSTAD: Trafikkontroll.

07.20-08.00** : En politipatrulje har avholdt trafikkontroll ved Feviktoppen. 30 kjøretøyer er kontrollert, ingen reaksjoner.

**ARENDAL: Trafikkontroll ved Flosta skole.

07.35-08.45** : 2 politipatruljer har avholdt trafikkontroll ved Flosta skole på Kilsund. 37 biler er kontrollert, og ett forenklet forelegg ble utstedt for manglende sikring av barn i bil.

**ARENDAL: Promillekontroll.

08.20-08.50** : 30 bilister ble kontrollert, ingen utslag.

**KRISTIANSAND: Tyveri av bilskilt.

12.53:** Politiet får melding om tyveri av to stykk kjennemerker, HF 21025, fra parkert bil. Tyvene har deretter påsatt to andre stjålne kjennetegn, som er tatt fra en bil i Lillesand. Disse er beslaglagt av politiet og forholdet er anmeldt.

**LILLESAND: Biltyveri.

12:40:** Eier av blå Honda CRV med kjennetegn PP 21073 meldes stjålet av bileier. Forholdet anmeldes

**KRISTIANSAND: Etterlyser vitner

13.00:** Politiet etterlyser vitner etter et trafikkuhell i forbindelse med feltskifte i østgående retning på Varoddbroa. Ta kontakt med politiet på 02800. **VENNESLA: Fant sin stjålne bil

15.48:** En bileier fant igjen sin stjålne bil i Rundåslia. Politiet rykket ut og pågrep gjerningsmannen. Bilen ble levert tilbake til eieren.

**MARNARDAL: Skilt stjålet

16.37:** Politiet fikk melding om at grønne kjennemerker med registreringsnummer PX 43327 ble stjålet fra en bil.

**ARENDAL: Innbrudd i båt

18.54:** Politiet fikk melding om at det hadde vært innbrudd i en båt ved Geita i Arendal. En patrulje rykket ut og foretok åstedsundersøkelse på båten.

**KRISTIANSAND: Frastjålet pass og lommebok

19.31:** En ansatt i en butikk i Markens gate meldte å ha blitt frastjålet passet og lommeboka si fra bakrommet på butikken. En politipatrulje var på stedet.