**KRISTIANSAND: Bil av veien

03.23:** Politiet fikk melding om en bil som hadde kjørt ut av veien på riksvei 9 mellom Strai og Mosby. Da politiet kom til stedet, var det ingen mennesker i eller ved bilen. Det skal være store materialle skader på bilen. Ifølge operasjonsleder Magne Storaker var det i natt en stor innsats for å finne bilføreren, siden det var tegn til personskade. Politiet har ikke lykkes å komme i kontakt med føreren.

**ARENDAL: Pågrep tre personer

04.02:** Tre personer ble pågrepet, mistenkt for overtredelse av narkotikaloven.

**TVEDESTRAND: Mye vann på E 18

07.05:** Det er mye vann i veibanen på E 18 ved Lundeslettene.

**VENNESLA: Hærverk på skole

09.28:** Politiet fikk melding om hærverk på Moseidmoen skolen. Det er sølt mye maling inne i skolebygningen.

**GRIMSTAD: Kjørte for fort

10.36:** En 31 år gammel mann ble tatt i 171 km/t på E 18. Les mer

**VALLE: Bilbrann

11.21:** Politiet fikk melding om brann i et enslig kjøretøy på Besteland. Brannen ble slukket etter kort tid. Bileieren har forklart at han hørte lyder fra motoren mens han kjørte, stoppet, åpnet panseret og så begynte det å brenne.

**VENNESLA: Tyveri av bil

13.21:** Det meldes om tyveri av en bil fra Dalevegen. Bilen er en blå Mitsubishi L300. **SØGNE: Innbrudd i bolig

13.21:** Tyver skal ha brutt seg inn i en bolig i Støbakken i Søgne. De har brutt opp et vindu og stjålet blant annet bunadssølv.

**KRISTIANSAND: Siktet for vold I

14.43:** En mann er pågrepet i Rosenkrantz gate i Kristiansand. Vedkommende er siktet for vold mot offentlig tjenestemann i forbindelse med en pågripelse.

Mannen var ute på kjøretur da han ble oppdaget av politiet og forsøkt stanset, fordi politiet hadde informasjon om at han ikke hadde førerkort.

— Mannen forsøkte først å rygge fra patruljen. Da han ble stanset, kastet han en gjenstand som traff en politimann i ansiktet, oppyser operasjonsleder Magne Storaker.

Politimannen skal ikke ha blitt skadet.

**KRISTIANSAND: Siktet for vold II

14.54:** En person møtte opp på politivakta i Kristiansand, der vedkommende kastet en gjenstand mot arrestforvareren. Personen ble innsatt i arresten og siktet for vold mot offentlig tjenestemann. Arrestforvareren ble ikke skadet.

**KRISTIANSAND: Kollisjon på Varoddbroa skapte trafikkaos

16.09:** Les egen sak.

**MANDAL: Grovt tyveri fra bolig

17.20:** Fra en bolig i Bubrottet ble elektronisk utstyr og bunadssølv stjålet. Verandadøra brutt opp. Politiet foretok åstedsundersøkelse og ber eventuelle vitner om tips.