**MANDAL: Tatt for marihuana

00.10:** Mann født i 1996 er pågrepet for besittelse av 30 gram marihuana. Han har kjørt moped og fremstår som ruset.

**GRIMSTAD: Tatt for ruskjøring

00.20:** En mann (født i 1990) er pågrepet og siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand på Fevik. I tillegg er han mistenkt for tyverier i området.

**KRISTIANSAND: Stjal mobiltelefon

02.15:** En person ble frastjålet mobiltelefonen sin på et utested. Pekte selv ut gjerningsmann som ble pågrepet av politiet. Mannen (født i 1992) anmeldes også for besittelse av litt amfetamin.

**AGDER: Glatte veier

06.32:** Politiet minner om at man må kjøre forsiktig på morgenen. Det er svært glatt, spesielt innover i landet.

KRISTIANSAND: Svært glatt på Kuliaveien

07.24: Politiet får meldingen om at flere biler ikke tør å kjøre ned Kuliaveien fordi det er så glatt. Veitrafikksentralen ble varslet. Les mer i egen sak.

LYNGDAL: Innbrudd hos urmaker

07.58: Butikken G. Tønnessen ur og optikk Lyngdal er utsatt for sitt andre innbrudd på åtte uker. Ifølge Lister 24skal verdier for hundre tusener av kroner være tatt.

**KRISTIANSAND: Leteaksjon etter savnet 74-åring

08.36:** Mannskap fra HV-08, Sivilforsvaret og Røde kors deltar i søket ved Sørlandsparken/Hånes. Til sammen 87 personer er ute og leter. Les mer i egen sak

**BYKLE: Vogntog sperret riksvei 9

08.40:** Les mer i egen sak

**KRISTIANSAND: Utrykning til nødbolig ved Hamresanden

10.15:** Politi og brannvesen rykket ut da det ble meldt om røyklukt fra et sikringsskap i en av nødboligene ved Hamresanden. Ansatte sjekket, og det viste seg at det hele var en spøk. Innringer blir anmeldt for falsk nødmelding da politiets operasjonssentral ikke synes dette var en spøk, men alvorlig.

KRISTIANSAND: Stoppet rusfører

10.57: Kvinne (61) stoppet på Shell Lund. Hun er mistekt for kjøring i ruspåvirket tilstand etter å ha kjørt inn en mur på Hånes. Kvinnen dro deretter fra stedet.