**KRISTIANSAND: Full mann på Deli de Luca

00.09:** En overstadig full mann gjorde at politiet ble tilkalt til kiosken Deli de Luca i krysset Markens gate ved Tollbodgata. Mannen var i besittelse av narkotiske tabletter og ble anmeldt for dette. Han ble i tillegg pågrepet og kjørt til arresten.

**KRISTIANSAND: Bråkete gjest

01.20:** En mann (20) ble pågrepet av politiet og kjørt til arresten. Bakgrunnen for pågripelsen skal være at mannen lagde bråk på en restaurant i Vestre Strandgate.

**KVINESDAL: Kjørte utfor

01.54:** Politiet kom over en bil som hadde kjørt utfor ved Utsikten i Kvinesdal. Tre personer satt i bilen og de er alle pågrepet, påvirket av narkotika. Det ble tatt utvidet blodprøve av føreren. Alle tre avhøres i saken.

**MANDAL: Tyver kjørte utfor veien

02.44:** En bil kjørte av veien i Heslandsveien i Mandal. To menn og en kvinne satt i bilen. De forsøkte kort etter å bryte seg inn i et hus i område. En av de tre var i besittelse av narkotika, mens alle beruset. Politiet vet ikke hvem som kjørte bilen og har tatt blodprøve av dem alle.

**MANDAL: Vogntog utfor veien

02.07:** Et norskregistrert vogntog som har kjørt av veien og veltet ved Håland, ifølge Agder-politiet. Føreren ble ikke skadet. Traileren lekker noe diesel og brannvesenet har tappet kjøretøyet for diesel. Sjåførens førerkort er beslaglagt. Vogntoget vil bli berget sent lørdag kveld.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.56:** To personer skal ha vært involvert i et slagsmål i Rådhusgata i Kristiansand. Den ene parten var borte da politiet kom fram. Den andre involverte ønsket ikke å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Traktor i grøfta

03.31:** Traktor veltet i Timenesveien. Ingen personer var ved traktoren da politi og ambulanse kom til stedet. Politiet har i løpet av natta kommet i kontakt med traktoreieren. Han opplyste at traktoren veltet under brøyting, og han vil selv besørge fjerning av kjøretøyet.

**MANDAL: Vogntog med problemer

12.36:** Vogntoget som sperret den ene kjørebanen på E 39 i Vatnebakken i Mandal ble raskt tatt hånd om.

**ARENDAL: Innbrudd

12.57:** Melding om innbrudd ved Pollen bar i Arendal.

**KRISTIANSAND: Utforkjøring

12.58:** Et kjøretøy har kjørt utfor vegen i Høvåg. Ambulanse og politi rykket ut.

**FLEKKEFJORD: Tatt med narkotika

14.11:** Politiet stanset en person som var i besittelse av mindre mengder narkotika i Flekkefjord.

**MARNARDAL: Hest påkjørt

18.14:** En hest ble drept i en påkjørsel ved Lauvsland skole i Marnardal.

**KRISTIANSAND: Truende gjest på utested

20.29:** En beruset og truende gjest ble fjernet fra et utested i Markens gate.

**LYNGDAL: Full mann på Kiwi

20.41:** En beruset person nekter å fjerne seg fra Kiwi i Lyngdal. Vedkommende hadde søkt ly for været.