LILLESAND: En Askeladden skjærgårdsjeep, med to personer ombord, og en vannscooter braket sammen utenfor Brekkestø tirsdag kveld. Den 24 år gamle føreren av vannscooteren ble fraktet til Sørlandet sykehus i Arendal med luftambulanse, og er innlagt til observasjon på intensivavdelingen. Det er rutinemessig tatt blodprøve av scooter-føreren. De to guttene i skjærgårdsjeepen kom fra ulykken uten fysiske skader, ifølge politiet. Det er ikke tillatt å bruke vannscooter i Norge. Politiet etterforsker hendelsen.

Tyveri av hårprodukter

KRISTIANSAND: Politiet fikk like over klokken ett melding om innbrudd i en frisørsalong i Festningsgata. Da patruljen kom til stedet var gjerningsmennene forduftet. Et vindu var knust og kasseapparatet var åpnet. Det er ikke klart hvor store summer som er borte, men ifølge politiet skal også noen hårprodukter være stjålet. Politiet etterforsker saken.

To mistet lappen

GRIMSTAD: To bilførere mistet lappen da Utrykningspolitiet hadde kontroll på E 18 mellom Grimstad og Arendal i morgentimene onsdag. Begge ble tatt i 116 km/t i 80-sonen. De kan ifølge politiet regne med å være fotgjengere i tre måneder, samt å bidra med noen pene summer til statskassen.

Sommerklær stjålet

KRISTIANSAND: Under lossing av klær fra en lastebil til Hennes & Mauritz-butikken i Slottsquartalet, så noen sitt snitt til å ta med seg «et fang» jakker og lette sommerklær. Saken vil bli anmeldt.