Innbrudd i butikk

VENNESLA: Eieren av en dagligvarebutikk på Skarpengland meldte i 01-tiden at noen hadde knust en rute i butikken hans. Vedkommende befant seg da inne i butikken. Før politiet nådde frem hadde to personer stukket fra stedet med motorsykkel. Tyvene fikk med seg noe tobakk, flere Flax-lodd og et mindre beløp fra kasseapparatet. Ifølge operasjonssentralen ved Agder politidistrikt kan motorsykkelen være den samme som ble stjålet på Finsland tirsdag ettermiddag. Politiet har foreløpig ingen mistenkte.

Låve brant ned

MANDAL: Det var ingen fare for beboerne da en låve ble totalt utbrent i Skreppestadveien natt til onsdag. Bolighuset på gården fikk imidlertid svidd kledning og sprekker i alle vinduer, opplyser operasjonssentralen ved Agder politidistrikt. Huset lå så tett til låven at brannmannskapet så seg nødt til å sørge for å sikre det, fremfor å slokke brannen i låven. Det skal ikke ha vært dyr i uthuset, ifølge politiet. Krimteknikere kommer til stedet i dag for å etterforske brannen.

Stjal bil – endte i fjellvegg

KRISTIANSAND: En beboer i Rugdeveien på Slettheia våknet i 05-tiden av et høyt smell. Da han kikket ut av vinduet var bilen til en besøkende borte fra gårdsplassen. Den var imidlertid krasjet inn i fjellveggen like bortenfor huset. En person løp fra bilen og ble plukket opp av en ventende BMW. Politiet står uten videre spor. I morgentimene onsdag ble det forsøkt å sikre tekniske spor i bilen uten hell, opplyser operasjonssentralen.

Tyveri fra lastebiler

BYKLE: To parkerte lastebiler har hatt besøk av uvedkommende i løpet av natten. Høyre siderute på begge bilene ble knust, og fra den ene er det stjålet et stereoanlegg.