**ARENDAL: Tatt for drikking

00.37** En 16 år gammel gutt ble innbrakt av politiet for drikking på offentlig sted. Gutten ble tatt på fersken i Kirkebakken. Verge ble varslet for å ta seg av ham.

**ARENDAL: Tatt for drikking II

00.39** Politiet tok nok en person for drikking på offentlig sted, denne gang en 17 år gammel jente. Hun ble oppdaget i Friergangen.

**ARENDAL: Beruset 15-åring

00.50** En patruljen i Arendal kom over en 15 år gammel beruset jente ved Langbrygga. Verge ble varslet for å hente jenta.

**ARENDAL: Beruset i handlevogn

00.57** Politiet i Arendal kom over en beruset 14 år gammel jente som satt i en handlevogn på utsiden av Maxi-senteret. Patruljen mente at hun ikke hadde noe der å gjøre, og kjørte henne hjem til foreldrene.

**KRISTIANSAND: Knuste bilvindu

00.58** En 34 år gammel mann fra Kristiansand ble satt i arresten, mistenkt for å ha knust ruten på en bil som stod parkert i Skippergaten. To 16 år gamle gutter ble også innbrakt, men ble etter kort tid hentet av verge.

**ARENDAL: Viste fingeren til politiet

01.05** En 29 år gammel mann fra Froland ble innbrakt for å ha vist fingeren til en politipatrulje ved Langbrygga. Mannen ble anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Urinerte på gaten

01.10** En 37 år gammel mann fra Arendal ble anmeldt for å ha urinert på offentlig sted. Han ble tatt på fersken i Kirkegaten.

**ARENDAL: Innbrakt for slåssing

01.15** To 18 år gamle gutter fra Tvedestrand og Arendal ble innbrakt etter en slåsskamp utenfor utestedet Paparazzi. Begge vil bli anmeldt for bråk på offentlig sted.

**GRIMSTAD: Jaktet grisekjørere

01.18** Politiet rykket ut til parkeringsplassen bak Odden-senteret etter meldinger om det politiet selv beskriver som grisekjøring. Bilene hadde forsvunnet fra stedet da politiet ankom, men ifølge operasjonsleder har de et par registreringsnummer som de vil sjekke ut.

**KRISTIANSAND: Kick fikk pålegg

01.22** En patrulje ga dørvaktene ved utestedet Kick i Dronningens gate pålegg om å ordne køen bedre, etter meldinger om at mange folk var samlet i gaten.

FLEKKEFJORD: Funnet bevisstløs etter slåsskamp

**KRISTIANSAND: Angrep vakter

01.25** En 27 år gammel mann fra Søgne ble tatt inn i arresten etter at han skal ha angrepet en av dørvaktene på Ernst hotell. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Tinnheia

01.30** Tyver tok seg inn på Hydro Texaco-stasjonen på Tinnheia ved å kaste en palle gjennom vinduet i døren. Ifølge politiet ble en del tobakk stjålet, men mye av dette lå igjen på utsiden av bygget. Politiet har få spor å gå etter.

**KRISTIANSAND: Tatt for urinering

01.32** En 18 år gammel mann fra Kristiansand fikk et forelegg på 4000 kroner for å ha urinert i Havnegaten.

**VENNESLA: Fikk juling

01.36** En 21 år gammel mann fra Øvrebø meldte at han var blitt banket opp utenfor en butikk i Vennesla. Mannen vurderer å anmelde forholdet.

**ARENDAL: Knuste ruter

01.37** En 28 år gammel mann fra Arendal ble pågrepet av politiet, mistenkt for å ha knust en rute på Saga video og hos et dekkfirma i nærheten.

**FARSUND: Slått med treningsmanual

01.42** En 22 år gammel mann fikk kutt i hodet etter at han ble slått med en treningsmanual i Storgaten. Mannen vurderer å anmelde forholdet. En jevnaldrende navngitt person skal være gjerningsmannen.

**KRISTIANSAND: Berusede 16-åringer

01.49** To 16 år gamle gutter ble overlatt til barnevernsvakta etter at de ble innbrakt for beruselse på offentlig sted.

**ARENDAL: Til legevakten etter slåsskamp

02.07** En 31 år gammel mann fra Arendal ble kjørt til legevakten for sjekk etter en slåsskamå på Vatnebu forsamlingslokale. Det er ifølge politiet uklart hva som har skjedd.

**KRISTIANSAND: Beruset utenfor Mega

02.14** En 22 år gammel mann fra Songdalen ble kjørt til legevakten etter at han ble funnet overstadig beruset utenfor Mega i Kristiansand sentrum. Mannen ble hentet av familiemedlemmer på legevakten.

**KRISTIANSAND: Spydde i drosje

02.22** En drosjesjåfør oppsøkte politiet etter at han fikk problemer med to kunder. En 41 år gammel kvinne fra Søgne hadde spydd i bilen og nektet å betale. Sjåføren kjørte til politihuset, og kvinnen ble satt i arresten. Hun vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrakt for slåssing

02.32** En ung kvinne ble innbrakt etter at hun nektet å oppgi personalia til politiet. Kvinnen skal ha vært innblandet i en slåsskamp i krysset mellom Markens gate og Tollbodgaten. Søndag morgen satt kvinnen fortsatt i arresten i påvente av å bli avhørt.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra Leopold

02.47** Politiet påla en 18 år gammel mann fra Kristiansand å holde seg borte fra utestedet Leopold resten av natten. Mannen hadde stelt i stand bråk utenfor utestedet.

ARENDAL: Tre biler opp i flammer

**KRISTIANSAND: Bråk på Ernst

03.00** En 32 år gammel mann fra Songdalen ble lagt i jern på Ernst hotell etter at han hadde vært i krangel med andre gjester. Mannen ble pålagt å holde seg borte.

**MANDAL: Kastet kantstein på bil

03.00** En bil som stod parkert bar rutebilstasjonen i Mandal fikk en kantstein kastet på panseret. Bileieren satt selv i bilen da hærverket skjedde, mens gjerningspersonen løp fra stedet. Vitne har gitt opplysninger til politiet, og forholdet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Løp rundt i bare boxeren

**KRISTIANSAND: 20-åring slått ned

03.10** En 20 år gammel mann fra Kristiansand ble slått ned da han stod og pratet med kjæresten i Tollbodgaten. Politiet innbrakte en 37 år gammel mann fra Kristiansand for volden.

**ARENDAL: Ville få ut vennen — ble fengslet

03.23** En 23 år gammel mann fra Arendal møtte opp på politivakta i hjembyen og forlangte å få løslatt en venn som var innbrakt tidligere på kvelden. Mannen nektet å fjerne seg, og det endte med at han ble plassert i nabocellen til kameraten.

**KRISTIANSAND: Slått i ansiktet

03.53** En patrulje i Kristiansand kom over en person som var blitt slått i hodet og nesen. Mannen, en 25-åring fra Kristiansand, ble kjørt til legevakten. Ifølge politiet har han trolig pådratt seg brudd i nesen. 25-åringen vurderer å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Bråk på Christian IV

06.28** En polsk statsborger ble satt i arresten i Kristiansand etter at han skal ha slått til en av vekterne ombord på danskefergen Christian IV.

SØGNE: Skled inn i fjellveggen

**GRIMSTAD: Kjørte utfor veien

06.52** En 36 år gammel mann fra Kristiansand måtte avlegge blodprøve etter at han ble funnet sovende i en bil på riksvei 24 mellom Fevik og Nedenes. Mannen hadde kjørt utfor veien, men skal ikke ha pådratt seg fysiske skader. Han fremsto som beruset, og vil bli anmeldt for forholdet.