Tilfellene fant sted i Kvinesdal i juli og september. Lister tingrett har funnet det bevist at 52-åringen i samtlige tilfeller bevisst svingte over i motsatt kjørefelt for å skremme de møtende bilistene.

En kvinnelig bilist fra Kvinesdal var den første som ble utsatt for 52-åringen. I tingretten har hun forklart at mannen først viste henne fingeren. Da hun så kjørte i retning Liknes kom han i høy hastighet og la seg over i kjørebanen hennes. Bare sju-åtte meter skilte de to bilene da mannen svingte unna.

En annen Kvinesdal-kvinne ble to ganger utsatt for villmannskjøringen til mannen. Hun har forklart at begge gangene, mens hun kjørte på Austerdalsvegen mot sentrum, svingte 52-åringen helt over i hennes kjørefelt. Kvinnen var så sikker på at det kom til å smelle at hun lukket øynene i redsel, ifølge avisen Agder.

Også en kvinesdalsmann ble utsatt for den skremmende kjøringen i juli. Vedkommende har forklart at 52-åringen svingte over i motsatt kjørebane to-tre ganger på Austerdalsvegen, og at det manglet kun syv-åtte meter på kollisjon før 52-åringen ga seg.

I september var mannen på ferde igjen. Da la han seg over i motsatt kjørebane i Hamrevegen, noe som førte til at en kvinesdalsmann var nær ved å havne i grøfta da han manøvrerte for å unngå kollisjon.

Lister tingrett har dømt 52-åringen til 30 dager betinget fengsel, 8000 kroner i bot, og til å være uten førerkort i 11 måneder. Han må i tillegg betale tusen kroner i saksomkostninger.