— Selv om gradestokken der vi sitter (poltiihuset i Kristiansand red. anm. ) viser hele seks grader, er det tydeligvis kaldere flere steder på Sørlandet. Det er mange som har meldt om glatte veier. Vi oppfordrer folk til å kjøre ekstra forsiktig i dag, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Bård Austad til fvn.no.

I løpet av mandag natt og morgen har det vært hele fire utforkjøringer på veien i Agder, men heldigvis har ingen endte med større personskader.

I løpet av mandag natt kjørte en mann i slutten av 20-årene av veien ved Byglandsfjord ved Neset camping. Politiet har mistanke om promillekjøring. Det ble ingen personskader. Føreren var alene i bilen.

Klokken ti over seks mandag morgen kjørte en bil av veien på en lokal vei ved Akantuc i Risør. Politi og ambulanse kom til stedet. Det er ikke mistanke om promillekjøring. Føreren er kjørt til sykehuset i Arendal med mindre personskader.

Like før klokken syv mandag morgen kjørte en bil av veien i Gumpedalen i Songdalen. Det skal ha vært usedvanlig glatt veibane på stedet. Det er ikke meldt om personskader.

Like etter klokken syv mandag morgen kolliderte en kvinnelig bilfører i en fjellvegg på Ålefjærveien i Vennesla. Bilen skal være ødelagt, og kvinnen skal ha fått mindre personskader.