KRISTIANSAND: Da dykkere fra Brannvesenet Sør i Mandal sammen med andre hjelpemannskaper og frivillige fant jenta klokken 22.30, hadde det gått omtrent en time siden hun falt i vannet. Hun ble umiddelbart kjørt til Sørlandet sykehus Kristiansand i ambulanse, men livet hennes sto ikke til å redde.

Jenta var fra Søgne, og var på besøk hos sine besteforeldre da hun falt i vannet. Hun falt ut i en bekk som renner ut i Brelandsvannet. På grunn av store nedbørsmengder, var det stor vannføring og overvann på flere veier i området.

Også besteforeldrene til jenta falt i vannet, men de skal ikke ha pådratt seg større fysiske skader.

På grunn av mye overvann i en jernbaneundergang, valgt besteforeldrene å la bilen stå og spasere over jernbanebroa like ved Breland stasjon til fots. Det var svært glatt på jernbanebroa over bekken, og alle tre falt utfor broa og ned i bekken. Da besteforeldrene kom seg til land, fant de ikke jenta. Den ene løp etter hjelp, mens den andre lette febrilsk etter henne.

Politioverbetjent Asbjørn Enoksen ved Mandal politistasjon opplyser at flere på grunn av den oversvømmede undergangen, valgte å gå over jernbanebroa til fots i går. Han berømmer alle frivillige som deltok i lete— og redningsarbeidet.