KRISTIANSAND: — Slik situasjonen er fremstilt for politiet ser det ut til å være et tilfelle av blind vold, sier politioverbetjent Geir Hansen.

Den 24 år gamle studenten ble slått ned i Tollbodgaten natt til lørdag.

— Overfallet skjedde i halv to-tiden mellom 7-eleven og Harveys. Vi vet at det har vært flere vitner til episoden, og vi vil oppfordre disse til å oppsøke politiet med det de har av opplysninger, sier Hansen.

24-åringen som ble slått ned hadde kun vært i landet i tre måneder. Ifølge politiet er mannen musiker, og studerer i Kristiansand.

Til å begynne så 24-åringen til å komme fra episoden uten store skader, men etter hvert ble det konstatert at han hadde pådratt seg en relativt kraftig hodeskade.

— Han ble først kjørt til legevakten siden han var bevisst og kun blødde neseblod. På legevakten konstaterte de at mannen hadde fått en stygg skade i hodet, og han ble derfor sendt videre til sykehuset, opplyste operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder politidistrikt.

Forsøkte å hjelpe Den 24 år gamle studenten har forklart at han ble slått ned av to personer. Disse skal ha overfalt mannen da han forsøkte å hjelpe en overstadig beruset person han fant liggende i gaten.

— Han sier han ble slått ned da han støttet den berusede mannen bortover gata, sier Kvitne.

Selve overfallet husker 24-åringen lite av, men ifølge politiet har han kunnet gi en beskrivelse av gjerningspersonene.

— Han har forklart at alt ble svart da han ble overfalt, men ut i fra skadene ser det ut til at han har blitt både slått og sparket ganske kraftig, sier Kvitne.

Ved Sørlandet sykehus Kristiansand ble det lørdag formiddag opplyst at tilstandet til mannen var stabil. 24-åringen ble samme dag flydd til Ullevål universitetssykehus for videre behandling for hodeskadene han pådro seg.