— Jeg hadde likt noen flotte bilder av Dylan i solnedgang på Odderøya, men det er opp til artistene å bestemme hvordan de vil ha det, sier presseansvarlig Vidar Mortensen i Odderøya live til Fædrelandsvennen.

Østlandsposten skriver at publikum på Stavernfestivalen fikk beskjed om at artisten truet med å forlate scenen dersom det ble sett kameraer i bruk.

Oppbevaringsbokser

Betingelser i kontrakten med Dylan gjør at sikkerhetsvakter vil stoppe fotografering både fra pressen og publikum på Odderøya i kveld.

— Det vil være et godt oppmerket forbud og egne oppbevaringsbokser til kameraer på festivalområdet, sier Mortensen.Han har ikke hørt om tilfeller der forbudet har fått konsekvenser for konsertavviklingen.

— Folk er som regel samarbeidsvillige og jeg tror det kommer til å gå fint. Vi får spare bildene på netthinna, sier Mortensen.

Fornøyde

Han forteller om god stemning og knirkefri gjennomføring av første kveld på Odderøya.

— Fredag var en kjempekveld. Maria Mena leverte varene og Backstreet Boys er jo entertainere til fingerspissene. Publikum fikk det de ville ha, sier Mortensen.

8000 billetter ble lagt ut for salg til fredagen, men bare 6000 fant veien til Odderøya.— Det fine været taler ikke til vår fordel. Vi er fornøyde, men legger ikke skjul på at vi hadde håpet at litt flere løste billett, sier Mortensen.

Han venter mer trykk og et annet publikum i kveld.

— I går var det en klar overvekt av kvinner foran scenen, i kveld tror jeg mannfolka kommer, sier Mortensen.