Finjord venter med å telle opp

Barendrecht (NTB-Sjur Natvig): Roger Finjord gir Norges spillere god tid til å komme seg etter kraftprøven mot Nederland. — Per i dag er ingen uaktuelle mot Sveits, sa han til NTB søndag.

Publisert: Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fire år gammel

— Vi har ikke full oversikt ennå, men det ser ut som de som måtte ut lørdag først og fremst var slitne. Det er noen små skavanker, mens spillerne som kom inn gjorde det med kraft. Vi må telle opp litt før vi sier mer, sa landslagssjefen.

— Det var noen som kjente det litt i leggene og litt i kroppen, men vi har et fantastisk medisinsk apparat som jobber utrolig mange timer hver dag for å holde jentene klare.

Søndag hadde Finjord med seg reservene til fotballtrening i Rijsoord nær landslagets hotell sør for Rotterdam. Senere var det restitusjonstrening på treningssenter i Barendrecht. Mandag blir det treningsfri, og da får spillerne koble av med en utfart til Amsterdam.

Først tirsdag ettermiddag, et drøyt døgn før den avgjørende OL-kvalifiseringskampen mot Sveits, er det fotballtrening igjen.

Igjen ble det tidlig morgen før Finjord var i seng, men det var en hyggeligere opplevelse å se kampen mot Nederland om igjen enn det var å se åpningskampen mot Sverige. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sport