— Denne gang tar vi litt utgangspunkt i NRK Sommeråpent. Kuproblemene på Eikeland er med, det samme er vindmøllene. Vi er innom kanalplaner og bobilene på kaia. Arne Thomassen er også nevnt, han har en egen plan. Og selvsagt måtte vi ha med vår egen miljøvernminister. Last breaking news! sier Jørn Brodwall og Carl Jon Hansen.

Da vi var innom på lørdag, hadde en glad gjeng komedianter pizza- og vinpause. Og ettersom det var i tidligste laget for "kost og mask", fikk vi streng beskjed om ikke å ta bilder av det som foregikk på scenen. Men kjenner vi gjengen rett, vil ting være godt spikret til premieredagen.

Revy har det vært i Lillesand i mange år. Den første LIL-revyen – i regi av Lillesand Idrettslag – var i 1977. Etter noen år ble det en pause, før det ble noen sporadiske revyer. Siden 2005 har revyene – bortsett fra ett år – vært faste og populære innslag i høst- og vintermørket. Med Tove Johannesen som krumtappen i det hele. Sammen med Brodwall står hun for det meste av tekstene.

— Vi har lagt opp til sju forestillinger, men med mulighet for flere. Men da kan det ikke være kino. Film og revy samtidig blir vanskelig, ler Brodwall og Hansen før det settes i gang igjen.