**ARENDAL: Slo til dørvakt

23.32:** I Arendal blir det meldt om at en dørvakt har blitt slått til på Havnepuben. To personer blir innbrakt. Begge som ble tatt med av politiet er 19 år, han ene fra Grimstad og han andre fra Arendal.

MANDAL: Kranglete gjest

23.55 : En gjest på Sjøboden i Mandal kranglet med andre gjester og skal ha slått til et par stykker. Den pågrepne er 38 år fra Mandal. Han ble satt i arrest og kan vente seg en anmeldelse.

**TVEDESTRAND: Hoppet i havet

00.20:** En kvinne i beruset tilstand hoppet på vannet ved Tollboden i Tvedestrand. Hun skal ha kommet seg på land igjen innen en politipatrjulje kom til stedet. Kvinnen ble sendt hjem god og blaut i ei drosje.

LILLESAND: Hamret på døra. En kvinne i beruset tilstand skal ha hamret på ei dør i Havnegata i Lillesand. Hun ble senere levert på rett adresse av politiet.

**ARENDAL: Sint jente

00.37:** Får politiet en melding om en meget sint jente som slår rundt seg på McDonalds i Arendal. Hun skal ha plaget de ansatte på stedet, og ble innbrakt av politiet. Jenta, som er 15 år, ble ivaretatt av andre etter hvert.

**ARENDAL: Kranglete mann kastet ølflaske

00.44:** En mann på 27 år fra Froland skal ha vært beruset og kranglete på Strand Kafé i Arendal. Han skal ha drukket øl og kastet flasken. Mannen ble satt i arresten.

**ARENDAL: Sloss og kranglet med dørvakt

00.59:** En mann på 25 år fra Froland skal ha slått to personer og kranglet med en dørvakt på Langbrygga i Arendal. Mannen ble pågripet og vil bli anmeldt.

**FLEKKEFJORD: Fyrte opp St. Hansbål

01.10:** Fikk politiet en melding om bål i Flekkefjord. Et St.Hansbål som bygges opp ved Europris i Flekkefjord skal ha blitt påtent.

**KRISTIANSAND: Mistanke om beruset sjåfør

01.19:** Ble en sjåfør stoppet med mistanke om kjøring i beruset tilstand i Vågsbygdveien i Kristiansand. Mannen (31) fra Øvrebø skal ha kjørt vinglete og ustabilt. Han ble sendt til utvidet prøve på legevakten.

**LILLESAND: Gikk på et vindu

01.27:** En fotgjenger skal ha gått inn i et vindu i Strandgaten i Lillesand. Vinduet ble knust, og vedkommende ble hentet i en ambulanse med kuttskader.

**LILLESAND: Bråk og slossing på utested

01.30:** Fikk politiet melding om bråk på en restaurant i Lillesand. En mann på 31 år fra Kristiansand skal ha slått til en dørvakt.

**ARENDAL: Kuttet seg ved uhell

02.11:** En person skal ha kuttet seg i håndleddet ved et uhell utenfor Pastell på Langbrygga i Arendal. Akuttmottaket ble varslet og personen ble brakt til legevakta.

**GRIMSTAD: Mistanke om beruset kjøring

02.31:** En dame på 33 år fra Jæren på Nærbø ble stoppet i Grimstad, og det er mistanke at hun skal ha kjørt i beruset tilstand. Vedkommende ble sendt til legevakten for blodprøve, og hun vil bli anmeldt.

**MANDAL: To menn og en dame kranglet

03.10:** To menn og en dame skal ha styrt og kranglet ved Marna Cafe i Mandal. – Etter mye om og menn og krangling skal det ha løst seg, og de involverte skal ha gått hvert til sitt, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Per Launes.

**LINDESNES: Skilter stjålet

03.17:** En bil som var parkert ved badeplassen Udland i Lindesnes, i tillegg til to ekstralys. Skiltene har nummeret KT47685. **KRISTIANSAND: 47 edru sjåfører

03.47:** Ble det avholdt promillekontroll i Vesterveien ved Samsen. 47 biler ble kontrollerte, og ingen var ruspåvirket.

**GRIMSTAD: Beruset kvinne i veikanten

03.52:** Ved Sømsveien i Grimstad ble det meldt om en beruset kvinne i veikanten. Hun var tynt kledd, og lite villig til å få hjelp fra folk. En patrulje kom til stedet og fikk henne hjem. Kvinnen er fra Grimstadområdet og er 33 år.

**GRIMSTAD: Høy musikk på morgenkvisten

05.17:** Fikk politiet melding om et lydanlegg som spilte høy musikk på Østre Moåsen i Grimstad, til stor sjenanse for naboene. Politiet rykket ut og fikk stoppet musikken.

**KRISTIANSAND: Brann i et gjerde

08.22** : Brann i et gjerde. Se egen sak.

**ARENDAL: Innbrudd på Pizzabakeren

08.23:** Ble det meldt om innbrudd på Pizzabakeren i Kloppenebakken i Arendal. Noen skal ha brutt opp bakdøra og stjålet vekslepenger. Det er foreløpig ingen mistenkte.

**FLEKKEFJORD: Melding om husbrann viste seg å være et bål

09.14:** Politiet fikk melding om en husbrann i flekkefjord. Men dette viste seg å være et kontrollert bål på siden av huset.

**KRISTIANSAND: Butikktyveri

19.10:** To butikktyver ble tatt på Kiwi i Markens gate. Politiet hentet deto, en gutt og en jente — begge 15 år, og kjørte dem til barnevernsvakta.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

19.40:** Politiet fikk melding om biltyveri i Kongsgaard Allé. Bilen skal være en blå Citroën Berlingo.

**MANDAL: Glemt pizza

19.41:** Melding om røykutvilking i Sagaveien i Mandal. En patrulje like ved tokseg inn i huset og fant en stekeovn som var på, med en svært godt stekt pizzainni.

**FLEKKEFJORD: Hissig mann

20.13:** Melding om en mann som skal ha gått berserk på restauranten Milano i Flekkefjord. Før patruljen kom fram hadde det vært en politibetjent i sivil som geleidet personen vekk fra stedet. Like etter fikk imidlertid politiet en ny melding om at personen hadde tatt turen til Fiskebrygga og lagde bråk der. Da hadde politiet fått nok, og kjørte den 54 år gamle mannen til arresten.

**ARENDAL: Bil av veien

21.16:** Bil kjørte av veien ved His i Arendal. Det skal dreie seg om noenungdommer som har kjørt av sted med en bil. En patrulje er på stedet og leteretter dem.

**TVEDESTRAND: Slått ned

21.28:** AMK meldte om en person som skulle ha blitt slått ned påShellstasjonen i Amtmannssvingen i Tvedestrand. Personen skal ha fått juling av en guttejeng. Skaden var ikke alvorlig og ble behandlet på stedet.

**ARENDAL: Beruset båtfører

21.45:** Politiet fikk melding om en båt som ble ført av en beruset person i Pollen iArendal. De sendte en patrulje til Pollen, og når båten la til kai ble båtføreren, en 45 år gammel mann fra Arendal, pågrepet. Han er mistenkt for promillekjøring og har blitt anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Solgte smuglersprit

22.14:** En politipatrulje kom over noen mindreårige som hadde kjøptalkohol på en adresse i Kristiansand. Det ble da innhentet beslutning om å ransake stedet. Fire øst-europeere ble pågrepet for salg av smuglersprit til mindreårige.

**KVINESDAL: Tullekjøring

22.29:** Melding om tullekjøring ved industriområdet på Åmodt i Kvinesdal.En patrulje ble sendt til stedet.