UNDERSØKER: Innsatsleder Kjell Iveland og en kvinnelig politibetjent undersøker bilen. Foto: Kjetil Nygaard
PÅ STEDET: Tre politipatruljer og to ambulanser rykket ut etter melding om en utforkjøring. Veien var stengt i begge retninger en kort periode. Foto: Kjetil Nygaard
holskogveien.JPG Foto: Kjetil Nygaard

KRISTIANSAND: Politi og ambulanse rykket ut til Holskogveien i Vågsbygd etter melding om utforkjøring.

— En bil har kjørt utfor veien. Ved bilen var det en kvinne i 20-årene, som er kjørt til sykehus i ambulanse. Hun er lettere skadet, sier innsatsleder Kjell Iveland til Fædrelandsvennens reporter på stedet.

Politiet fikk melding om utforkjøringen klokken 20.23. ## Mistenker promille

Kvinnen opplyste til politiet at det også var en annen person i bilen. Denne personen var forsvunnet da politiet kom til stedet.

UNDERSØKER: Innsatsleder Kjell Iveland og en kvinnelig politibetjent undersøker bilen. Foto: Kjetil Nygaard

— Vi forsøker nå å finne ut om det stemmer at en annen person satt i bilen, sier Iveland.Kvinnen som satt i bilen er 25 år, og det ble sikret blodprøve av henne.

— Vi har mistanke om at det dreier seg om promillekjøring. Undersøkelser av bilen og søk med hund på stedet konkluderer vi med at det ikke var flere personer i bilen, sier operasjonsleder Magne Storaker i Agder politidistrikt.

Vitne meldte fra

Det var et forbipasserende vitne som varslet poitiet om utforkjøringen.

— Jeg kom kjørende da det stod en bil i veikanten. Den hadde fått fronten trykket inn, så jeg ringte politiet umiddelbart, forteller et vitne til Fædrelandsvennen.

Holskogveien var en kort periode stengt i begge retninger.