ARENDAL: Beruset mann i sentrum

23.44: Politiet bortviser en 39 år gammel mann fra Arendal fra sentrumsområde på grunn av klammeri og beruselse.

ARENDAL: Mann knivstukket

KRISTIANSAND: Mann (40) i besittelse av hasj

00.41: Tollvesenet mellder fra om en mannsperson på 40 år som har anokmmet med danskebåten og var i besitttelse av sju gram hasj. Politipatrulje henter mannen som blir kjørt til sentralarresten. Mannen anmeldes.

ARENDAL: Bråkete gjest på utested

00.49: Politiet får melding om en bråkete gjest på et utested på Langbrygga. Vedkommende var vekk da polititet kom, men navnet er kjent for politiet.

KRISTIANSAND: Høy musikk fra fest

01.47: Politipatrulje drar ut til en adresse i Barliveien i Vågsbygd etter melding fra naboer om høy musikk. Det var imidlertid stille på adressen ved politiets ankomst.

KRISTIANSAND: Anmeldt for ordensforstyrrelse

01.51: En politipatrulje anmelder en beruset mann på 20 år for ordensforstyrrelse på offentlig sted, skadeverk på offentlig skilt samt bæring av kniv på offentlig sted.

KRISTIANSAND: Beruset og kranglete mann

02.30: En 26 år gammel mann blir kjørt til arresten etter å ha oppført seg kranglete overfor politiet. Mannen var beruset og ble anmeldt for å ha nektet å etterkomme politiets pålegg.

GRIMSTAD: Høy musikk fra privat bolig

02.51: En politipatrulje blir dirigert til en adresse i Grimstad sentrum etter at naboer melder fra om høy musikk som forstyrrer natteroen. Natteroen gjenopprettet etter politiets besøk.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell i Oddernestunnelen

03.01: Politiet får melding om trafikkuhell uten personskader i Oddernestunnelsen. To biler involvert, og det dreier seg om en påkjørsel bakfra. En politipatrulje dirigert til stedet, begge bilfører blir kontrollert og fyller ut nødvendig skademelding.

ARENDAL: Skrikete og bråkete beruset mann

03.58: En mannsperson står og skriker og bråker i yttergangene på en adresse i sentrum av Arendal. En politipatrulje blir dirigert til stedet, og finner en mann som nekter å oppgi personalia til politiet. Kjøres til arresten i Arendal og anmeldes for ordensforstyrrelse samt for å ha nektet å oppgi personalia til politiet.

FARSUND: Høy musikk fra privat adresse

03.58: Melding om høy musikk fra en adresse som forstyrrer natteroen til naboene. En politipatrulje drar til stedet og gjenoppretter natteroen.

VENNESLA: To løse hester på riksvei 9

06.49: Politiet får inn melding om to løse hester på riksvei 9, betegnes som trafikkfarlig. Patruljen fant fram til eier som tok seg av hestene.

**VENNESLA: Stjålet BMW

10.19:** I løpet av siste døgn har en BMW med registreringsnummer SD 13277 blitt stjålet fra Åsveien.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i flere båter

10.47:** Noen har gjort innbrudd i flere båter i Christianholm båthavn. Det er uvisst hva som er stjålet.

**MANDAL: Beruset person

10.54:** En beruset person ble fjernet av politiet fra Amfi-senteret.

**BYGLAND: Tyveri på hotell

11.14:** Noen har brutt opp en dør på Refsnes hotell på Byglandsfjord. Det er uvisst hva som er stjålet.

**ARENDAL: Fant hund

11.35:** Viking har tatt vare på en terrier som er funnet på Strømsbu. Hunden er en hannhund.

**VENNESLA: Brøt besøksforbudet

12.25:** En person brøt besøksforbudet. Han ble pågrepet og satt i arresten i Kristiansand. Personen er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Stjal BMW på Kjevik

13.08:** En BMW 520 er stjålet fra Kristiansand lufthavn Kjevik. Nummeret er PC 96834. Tyveriet har skjedd i slutten av februar og anmeldes.

**KRISTIANSAND: Tyveri av tøy

13.39:** Fikk politiet melding om to utlendinger som hadde krøpet inn i en container tilhørende Fretex ved Rundingen. De skal ha stjålet plastposer med tøy, men stakk fra stedet da de ble oppdaget.

**GRIMSTAD: Plagsom selger

14.25:** fikk politiet melding om en plagsom bladselger ved Meny på Fevik. En rumener ble bortvist av politiet.

KRISTIANSAND: Kjøring uten førerkort

21.15: En 29 år gammel mann anmeldes for kjøring uten førerkort i Vågsbygdveien.

KRISTIANSAND: Beruset jente (17)

23.18: Politiet får melding om en beruset jente på 17 år som har problemer med å ta vare på seg selv i Dronningens gate. En politipatrulje dirigeres til stedet, og patruljen og Barnevernsvakta kjører jenta hjem til sine foresatte.

TVEDESTRAND: Festbråk i privat bolig

23.26: Politiet drar ut til en adresse i Tvedestrand sentrum etter klager på høyt festbråk fra en bolig. Natteroen gjenopprettet.

MANDAL: Full mann i fremmed hage

23.26: En mann i 30-årene har tatt tilhold i en hage på Vestnes og har problemer med å ta vare på seg selv. En politipatrulje kjører mannen til legevakta for sjekk, og deretter til sentralarresten i Kristiansand.

ARENDAL: Bil kjørte inn i fjellvegg

23.51: Politiet får melding om at en bil har kjørt inn i fjellveggen i Østre gate 22, men politiet finner ingen i eller ved bilen. Bilen blir tauet inn og Arendal politistasjon etterforsker saken videre. En kvinne på 51 år mistenkes for fyllekjøring og anmeldes for overtredelse av Vegtrafikklovens paragraf 22.2 ledd. Nødvendig blodprøve sikret, og politiet beslaglegger førerkortet.

KRISTIANSAND: Beruset kvinne i Tollbodgata

23.52: En beruset kvinne er ute av stand til å ta vare på seg selv i Tollbodgata. En politipatrulje dirigeres til stedet, og kvinnen i 40-årene blir kjørt til legevakta for sjekk, og deretter til sentralarresten i Kristiansand.