ARENDAL: Tre pågrepet for narkotikabesittelse

Politiet dro i natt til en leilighet i sentrum, som naboer hadde klagd på bråk fra. Det viste seg at politiet fant små mengder marihuana i leiligheten. Tre personer ble pågrepet; en 43-åring, en 40-åring og en 37-åring.

KRISTIANSAND: Bråk i sentrum

Politiet opplyser at det har vært noe bråk i sentrum i natt.

— Det har vært litt bråk i forbindelse med arrangementet på torvet (Sommer på torvet, red. anm.). Men generelt har det ikke vært store greier, men det har vært litt mer enn vanlig natt til fredag, sier operasjonsleder Øyvind Andersen.

- Fædrelandsvennen skrev i går at aldersgrensen på Sommer på torvet er satt opp til 20 år. Har dere merket noen forskjell?

— Det tør jeg ikke si. Jeg har ikke vært på jobb tidligere torsdager. Det har vært bråk generelt i sentrum, men det blir alltid litt av det når det er mye folk i byen. Også har det vært mildt, og folk begynner å få sommerfølelsen, svarer operasjonslederen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos Aker Solutions

03.52** Noen har brutt seg inn og stjålet en pc fra bedriftens lokaler i Korsvik. Politiet har vært på stedet og søkt etter spor. Saken etterforskes videre. Det var en vekter som meldte ifra om innbruddet.

**LYNGDAL: Fant pengeautomat

04.54** En person meldte ifra til politiet om at han hadde funnet en pengeautomat som båtfolket bruker til å betale havneavgiften. Automaten ble funnet utenførs i Gamle Myrvei. Det er uklart hvor automaten er stjålet fra.

KRISTIANSAND: Fant overstadig beruset mann i drivende gummijolle

**SØGNE: Kjørte fra Bergen uten gyldig førerkort

09.00** En politibetjent observerte en bilfører ved Moseheia i Søgne som betjenten trolig kjente igjen fra tidligere. Betjenten stoppet føreren og det viste seg at mannen hadde kjørt fra Bergen uten gyldig førerkort. Bilen ble også avskiltet på stedet. Føreren var en mann i midten av femtiårene og vil bli anmeldt for forholdet.

**VENNESLA: Biltyveri

09.40** En gull metallic Mercedes personbil av typen E200 ble meldt stjålet av eieren. Bilen er en 2001-modell med bilnummer PP 40492. **ARENDAL: Kråke med brukket bein

10.15** Ei fortvilet dame ringer inn til politiet og melder om ei kråke som ligger utenfor huset hennes. Hun sier at det ser ut som kråka har brukket beinet. Politiet har kontaktet viltnemda.

**ARENDAL: Branntilløp i bod

11.29** Politiet fikk melding om branntilløp i en bod i et bofellesskap i Arendal. Det viste seg at røyken kom fra en varmgang i en styringsenhet. Brannvesenet rykket ut og fikk raskt kontroll over situasjonen. Ingen personer kom tilskade under røykutviklingen.

**VENNESLA: lange køer på Torridalsveien etter kollisjon

15.59: Les hele saken her.**

SØGNE: Trafikkfarlig bil

18.11 Det ble meldt inn om at en hvit Mercedes ved Lunde stod trafikkfarlig til og forlatt med falske kjennetegn. Politiet fikk bilen tauet bort, og pågrep samtidig en mann mistenkt som fører av denne bilen.

**GRIMSTAD: Agressiv selger

18.18** En selger som forsøkte å selge flyfoto over stedet ble klaget inn som agressiv og pågående. Politiet dro til stedet, men mannen forsvant før de kom dit.

**ARENDAL: Mobilkran veltet under løfting

18.22** Et arbeidsuhell oppstod på Stoa utenfor Arendal da en mobilkran veltet under løfting. Kranen traff to brakker. Årsaken skal være at kranens støttebein ikke var satt skikkelig ut. Inger personer ble skadet i hendelsen. Arbeidstilsynet vil undersøke saken nærmere.

**KRISTIANSAND: Brann i båt var overopphetet varmeapparat

19.05 Les hele saken her.**

**KRISTIANSAND: Pipebrann

19.40** Politiet fikk inn melding om en pipebrann i Hellevika. Brannvesenet ordnet selv opp.

**FROLAND: Slo eks-kjæreste

20.51:** Politiet rykket ut til en adresse i Froland og fant en eks-kjæreste som hadde truet og slått sin tidligerekjæreste. Den hissige eks-kjæresten ble pågrepet og kjørt til arrest.

**ARENDAL: Skumle hunder

21.00:** Melding om noen store, skumle hunder som løp rundt i et boligområde i Arendal. Hundene var imidlertid borteda politiet kom til stedet.

**VENNESLA: Stjålet elggevir

21.07:** Les hele saken her.

**KRISTIANSAND: Stjålet båt

21.20:** Politiet fikk melding om en båt som skal ha blitt stjålet fra Prestvika. Båten har blå kalesj.

**KRISTIANSAND: Truet av husvert

21.45:** På Rema1000 i Voiebyen skal en dame ha blitt truet av husverten. Politiet var ute og snakketmed partene og fikk roet ned situasjonen.