FARSUND: Søk etter savnet mann avsluttet

**MANDAL: Klage på høy musikk

00.15** Det kom klage på bråk og høy musikk fra en leilighet i Store Elvegate.

**SØGNE: Stjal fra container

00.46** Noen har brutt seg inn i en container i Linnegrøvan. Det er uklart hva som er stjålet, men containeren tilhører en murer. Politiet har navngitte mistenkte.

ARENDAL: Taxisjåfør slått ned

KRISTIANSAND: Kollisjon etter u-sving på E 39

**KRISTIANSAND: Kjørte i feil kjøreretning

02.47** En politipatrulje møtte en bil som kjørte i feil kjøreretning ved Hennig Olsen Is i Hannevika. Bilisten ble stoppet og anmeldt. Sjåføren er en 35 år gammel mann fra Kristiansand.

**GRIMSTAD: Kjørte med promille

08.58** En UP-patrulje stoppet en bil på Fevik der det er mistanke om promillekjøring. Den 25 år gamle bilisten målte en promille på 0,6 i alkometeret og blir dermed fratatt førerkortet og anmeldt.

KRISTIANSAND: Innbrudd

På en adresse i Erling Skakkes vei i Kristiansand har det i løpet av natten vært innbrudd. Blant annet tv, pc og fotoapparat er borte. Uvedkommende skal ha brutt opp en balkongdør for å komme seg inn.

**ARENDAL: Innpåslitne tiggere

11.19** Securitas ved Vinmonopolet i Arendal har problemer med tiggere som sjikanerer kunder på vei inn og ut av Vinmonopolet. Det er så ille at enkelte får problemer med å komme seg forbi. Vaktene tar kontakt, men får ikke fjernet tiggerne så politiet må tilkalles for å bortvise dem.