**KRISTIANSAND: Innbrudd

23.50:** Det meldes om innbrudd hos Dekkbørsen i Rigedalen. Securitas og politi drar til stedet og oppdaget at det er knust et vindu og stjålet et kassaapparat.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

23.50:** Like etter, meldes det om innbrudd hos Automobil 2000 i Rigetjønnveien. Det er ukjent hva som er tatt, men politiet ser innbruddet i sammenheng med det hos Dekkbørsen.

**KRISTIANSAND: Tatt med kniv hos legevakt

00.10:** Legevakten ber om bistand fra politiet til å ta seg av en vanskelig person. Politiet pågriper en person som også viser seg å være i besittelse av en kniv. Han skal ikke ha truet med kniven, men anmeldes for bæring av kniv på offentlig sted.

**GJERSTAD: Brann i bolig

01.19** : Brannvakta melder om brann i bolig i Klokkergården i Gjerstad. Det viser seg å være full fyr i andre etasje, men det skal ikke være personer inni bygget. Brannvesenet får slukket brannen og politiet sperrer av området. Skadeomfanget er noe uvisst.

**ARENDAL: Lager bråk

01.29:** Castelle på Langbrygga melder om en gjest som lager bråk og krangler med de andre gjestene. Politiet kommer til stedet og pågriper en 23 år gammel mann som også blir anmeldt.

**ARENDAL: Innbrudd

01.36:** En arendalitt kommer hjem fra byen og oppdager at det har vært innbrudd i boligen hans. Det er knust et vindu og politiet har vært på stedet og sikret blodspor. Det er noe usikkert hva som er stjålet.

En time senere klarer patruljen å lokalisere gjerningsmannen. Den mindreårige gutten erkjenner forholdet.

**ARENDAL: Skaller ned person

01.53:** Det meldes om tumulter hos Fishermans pub. En person skal ha skallet ned en 19 år gammel mann. Politiet pågriper den 20 år gamle gjerningsmannen.

KRISTIANSAND: Lager bråk

Hotell Sørlandet melder om bråk. En person blir bortvist, mens en person blir innbrakt og anmeldt for å ha laget bråk.

**ARENDAL: Promillekjører

02.11:** Politiet får melding om en mulig promillekjører i Arendal. En patrulje får stoppet bilen og fører gir et utslag på 0,75 på alkometeret. Fører har heller ikke førerkort og blir dermed også anmeldt for det.

ARENDAL: Slår til dørvakt

Ved Castelle i Arendal skal en dame ha slått til en av dørvaktene. Damen som er i midten av 20-årene blir innbrakt til arresten og anmeldt.

**MANDAL: Promillekjører

02.31:** Patruljen i Mandal kommer over en dame som er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Hun måles til 0,63 på alkometeret og blir anmeldt og får førerkortet beslaglagt.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

På utsiden av Ernst hotell bryter det ut slåsskamp i taxikøen. En person må etter hvert hentes med ambulanse etter å ha brukket et bein. Bruddet skal ha skjedd da han snublet i fortauskanten i forbindelse med tumultene. Gjerningsmannen blir holdt unna av vitner. Fornærmede vurderer anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Ødelegger inventar

02.50:** Det meldes om bråk inne på Seven Eleven. En person begynner å ødelegge inventaret. Den 25 år gamle mannen settes i arresten og anmeldes.

**VENNESLA: Trafikkuhell

03.07:** AMK melder om en trafikkulykke på Drivenesveien. En enslig bil har kjørt utfor veien. Politi og ambulanse sendes til stedet og fører blir sendt til akutten for sjekk.

**ARENDAL: Tagget på tog

09.32:** NSB melder at de har overrasket en person mens han tagger ned et togsett. Personen løper fra stedet. Politiet har vært nede og sikret beviser. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

09.53:** Det meldes at det har vært innbrudd hos Spenst på Sør Arena. Kassabeholdningen er stjålet fra stedet. Politiet har gjort åstedsundersøkelser og har opprettet sak.

ARENDAL: Brann i sjøbod

**MANDAL: Innbrudd i bil

12.34:** En bileier melder om et innbrudd i Kirkemurgata. Et sidevindu på bilen skal ha blitt knust og tyven har stukket av med to nøkkelknipper. Innbruddet skjedde mens bileieren var i gudstjeneste.

KRISTIANSAND: Stakk fra politiet

**LILLESAND: Skadeverk

15.42:** I løpet av natten skal noen ha kastet masse sand og grus på en bil som sto parkert ved Høvåghallen. Bileieren opplyser at vedkommende vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Branntilløp

15.46:** Brannvesenet rykket ut til et branntilløp i en bolig i Marvika. Brannen, som oppsto i en kaffetrakter, skal raskt ha blitt slukket. Brannmannskapene har undersøkt åstedet med varmesøkende kamera for å forsikre seg om at brannen er ordentlig slukket.

KRISTIANSAND: Så biltyven spinne av gårde mens hun trente hundene

**ARENDAL: Oppdaget nedsunket båt

18.16:** En båtfører melder at han holdt på å kjøre på en delvis nedskunket Zodiac i Klodeborg-bukta. Båten var sort med en gul stripe. Politiet har foreløpig ikke funnet ut hvem som eier båten.

**KRISTIANSAND: Fylte bensin og stakk

18.22:** Føreren av en firehjuling stakk av uten å betale etter å ha fylt bensin på Valhalla. Ifølge betjeningen skal dette ha skjedd flere ganger. Politiet har vært på stedet for å undersøke videobildene.

TVEDESTRAND: Frastjålet posten

**ARENDAL: Syklist skadet

18.54:** En syklist ble sendt til legevakten etter å ha veltet ved Tveiten i Arendal. Syklisten var en av flere som syklet i følge da han kom borti en stein og veltet. Mannen skal ha hatt smerter i hodet og nakken etter velten.

**KRISTIANSAND: Falsk 100-lapp

22.11** Politiet ble varslet om at betjeningen på Hotell Norge hadde fått inn en falsk 100-kronersseddel. Politiet skal undersøke saken nærmere mandag.

**KRISTIANSAND: Politijakt etter ATV

22.41** Politiet forsøkte å stoppe en ATV-fører på Vågsbygdveien. Han ville ikke stoppe for kontroll.

— Forfølgelsen ble avsluttet etter kort tid siden han økte farten på en slik måte som gjorde at vi måtte avslutte, sier operasjonsleder Jon Kvitne i Agder politidstrikt.

ATV-en forsvant i retning Møvik. Ved 23.30-tiden hadde politiet ikke pågrepet den mistenkte.