**KRISTIANSAND: Trafikkuhell på E39

00.13:** Les egen sak.

**RISØR: Beruset kvinne

01.00:** Politiet fikk melding om en overstadig beruset kvinne i Risør sentrum. En politipatrulje endte opp med å kjøre kvinnen til arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Smuglet alkohol

01.10:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

02.06:** Melding om biltyveri fra Klipperveien i Kristiansand. Bilen som har blitt stjålet er en BMW 320 med registreringsnummer DK 27852. **KRISTIANSAND: Påvirket sjåfør

03.42:** En politipatrulje kontrollerte en bil på Bjørndalssletta. Ifølge politiet virket sjåføren, en 56 år gammel mann fra Kristiansand, påvirket. Han ble derfor tatt med for å avgi utvidet blodprøve.

BIRKELAND: Truet av eksmannen

06.48 Politet fikk inn melding om bråk i et hus på Birkeland. En kvinne i 40-årene skal ha blitt utsatt for trusler av eksmannen sin. Politiet dro til stedet og pågrep vedkommende.

**ARENDAL: Innbrudd i to containere

08.29** En industribedrift i Arendal meldte fra til politiet om et innbrudd i to containerepå deres byggeplass. Det er noe usikkert enda hva som er stjålet.

**FROLAND: Verktøy stjålet

10.09** Politiet får inn melding om et innbrudd i en container i Bøylefoss. En masse verktøy er stjålet.

**RISØR: Røykutvikling

10.05** Politiet fikk inn melding om røykutvikling i en enebolig. Brannvesen og politi dro til stedet, og brannvevenet fikk slukket det hele ganske raskt. Det er ingen personskader i brannen.

**KRISTIANSAND: Inntrenger i hus

10.34** En vettskremt person ringte fra til politiet da en inngriper skal ha slått inn døren i boligen hennes på Grim. Politiet dro til stedet og fikk fort kontroll. Inngriperen, en mann i midten av 20 årene, pågripes av politiet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd og tyveri

11.03** Politiet fikk inn melding om et innbrudd og tyveri i en Kristiansandsbedrift. Større mengder verktøy er borte fra åstedet.