KRISTIANSAND: Mistenkt for ruskjøring

22.07: En 43 år gammel mann ble stanset på scooter i Henrik Wergelandsgate. Mannen skal ha kjørt inn ved et innkjøring forbudt-skilt. Han er også mistenkt for å ruskjøring og for ha kjørt uten gyldig førerkort.

Politiet opplyser at mannen ble kjørt til legevakt for blodprøve. Sak opprettes.

VALLE: Elgpåkjørsel

19.20: En elg ble påkjørt ved Røyseland. Politiet opplyser at ingen personer ble skadet, men en del skader på bilen. Elgen stakk til skogs etter hendelsen og viltnemnda overtar saken.

ARENDAL: Innbrudd og grovt tyveri fra enebolig

18.30: Det har vært innbrudd og grovt tyveri fra en enebolig på Hisøy. Politiet opplyser at tyven(e) har brutt seg inn seg et vindu. Smykker og kontanter er meldt stjålet.

Politiet har foretatt åstedsundersøkelse.

ARENDAL: Fritidsbåt med problemer

17.39: En fritidsbåt gikk problemer utenfor Arendal, etter å ha fått tau i propellen. Det opplyste Hovedredningssentralen.

Båten drev mot land og redningsskøyta Inge Steensland ble kalt ut for å assistere. Båten ble slept inn mot land.

KVINESDAL: Trafikkuhell

16.19: En bil kjørte utfor veien ved Øyesletta. Les egen sak.

VENNESLA: To mistet lappen

UP avholdt fartskontroll på riksvei 9 ved Hægeland torsdag. 19 førere fikk forenklede forelegg og to mistet førerkortet.

ARENDAL: Trafikkulykke

06.36: En bil av veien på fylkesvei 410 på Krøgenes. Se egen sak

MANDAL: Kontroll på E 39

02.03: Det ble gitt fem forenklede forelegg da Utrykningspolitiet hadde fartskontroll i en 60-sone på E 39 i Mandal. Høyeste målte hastighet var 78 km/t.

MANDAL: Mistet lappen

00.32: En bilfører mistet lappen da Utrykningspolitiet hadde fartskontroll på fylkesvei 455 i Mandal. Vedkommende kjørte «bare» i 78 km/t i 60-sonen, men hadde fra før for mange prikker i førerkortet.